El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els Mossos ja investiguen el policia que va agredir Jordi Borràs
  • CA

 

 

Els Mossos ja estan investigant el policia del Cos Nacional de Policia que ahir al vespre va agredir el fotoperiodista d’El Món, Jordi Borràs. Aquest migdia, Borràs ha denunciat els fets a la comissaria dels Mossos de la Travessera de les Corts, on ha aportat els comunicats mèdics de les lesions, el relat dels fets i els testimonis que van veure l’agressió. 

 

En sortir de la declaració acompanyat de la seva advocada, Carla  i del director d’El Món, Salvador Cot, que s’ha allargat prop de dues hores, Borràs ha fet saber que s’havia assabentat per la premsa que l’agressor, un agent de la policia espanyola, també l’havia denunciat per agressions. “És absolutament fals, va ser ell que em va reconèixer i tal com em va reconèixer va cridar Viva España i Viva Franc i em va colpejar”, ha sentenciat. “Jo vaig caure a terra”, ha afegit. 

 

Borràs interpreta la denúncia del policia de l’agressor és una defensa però que no té cap sentit, després del grapat de testimonis que van veure els fets. “Jo vaig cridar policia quan m’atacava per tal que algú em socorrés i l’agressor em deia que ell era policia, pensava que em prenia el pèl”, ha comentat. Després es va identificar davant la gent que el va perseguir com a tal mostrant la seva placa. “La denúncia de l’agressor no té ni solta ni volta”, ha insistit. Borràs conclou que fa mesos que alerta de les amenaces de l’extrema dreta i que ja no podrà anar tranquil pel carrer. 

 

 

Jordi Borràs, acompanyat del director d'El Mon, Salvador Cot, abans de denunciar els fets als Mossos
Jordi Borràs, acompanyat del director d’El Mon, Salvador Cot, abans de denunciar els fets als Mossos | Cristóbal Castro

 

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa