El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els crítics del PSC es fan socis d’Òmnium

La presidenta d’Òmnium, Muriel Casals, amb els dirigents d’Avancem

Els crítics del PSC membres del corrent Avancem -el diputat Joan Ignasi Elena, així com Fabian Mohedano i Santi Lapeira- s’ha fet socis d’Òmnium Cultural. La presidenta de l’entitat, Muriel Casals, els ha rebut aquesta tarda a la seu nacional de l’entitat, on els tres dirigents han aprofitat per fer-se socis.

Casals ha estat acompanyada per Jordi Bosch i Rita Marzoa, de la junta directiva d’Òmnium, que han explicat els principals projectes de l’entitat als quatre membres del corrent socialista, en el marc de les trobades d’Òmnium amb altres entitats i amb representants polítics.

Òmnium Cultural es dedica des de 1961 a promocionar l’ús de la llengua catalana, difondre la cultura i promoure el dret a l’autoderminació i la independència de Catalunya. Avancem es va constituir com a associació a mitjan febrer d’enguany. Han marcat distància amb la línia de l’ex líder del PSC, Pere Navarro. Els seus membres, liderats per Joan Ignasi Elena, són partidaris d’un PSC catalanista i donen suport als partits del Parlament que s’han compromès amb la consulta, CiU, ERC, ICV-EUA i la CUP.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa