Els comuns treballen en una proposta per “despolititzar” el Tribunal de Comptes

Albiach acusa el PP de voler "boicotejar la nova etapa de diàleg" amb la causa contra els ex alts càrrecs

Els comuns treballen una proposta al Congrés per “despolititzar” el Tribunal de Comptes. Ho ha explicat la presidenta d’En Comú Podem al Parlament, Jéssica Albiach, que ha denunciat que el PP “està boicotejant la nova etapa política de diàleg” mitjançant aquesta causa contra una quarantena d’ex alts càrrecs de la Generalitat. Albiach creu que el líder dels populars, Pablo Casado, “s’ha quedat sol davant dels indults, va perdre el suport dels empresaris i l’església i va fracassar en la recollida de signatures”. Per això considera que s’està agafant “a un dels pocs ferros calents que queden, que és el Tribunal de Comptes”.

“És un intent a la desesperada per fer fracassar el diàleg”.Albiach ha criticat que el Tribunal de Comptes és ara un òrgan “altament polititzat” i ha recordat que els seus membres són “consellers, no jutges, per molt que ho intentin”. La líder dels comuns al Parlament ha considerat que els populars, a qui ha culpat d’estar bloquejant el Tribunal de Comptes perquè està pendent de renovació, està fent “la pitjor oposició de la història, només saben crispar”. Albiach ha recordat que el seu espai ja va presentar una iniciativa fa un temps per “despolititzar” el tribunal però que no va prosperar. “Ara ho tornarem a intentar”, ha dit, sense concretar-ne els detalls i deixant l’anunci en mans del seu grup parlamentari al Congrés.

Comentaris

    amb comu no podem 29/06/2021 2:53 pm
    la kejika albiach, pretén fer-se un auto rentat d'imatge, però tothom, ja coneix quin peu calcen els comunerus. Kejika, recorda, la frau kolau, per desgracia és l'alcaldessa per acceptar els vots gratuïts del feixista manuel vals

Nou comentari