El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els comuns suspenen de militància Nuet i l’expulsaran del grup parlamentari
  • CA

 

 

CatComú ha suspès “cautelarment” de militància al seu diputat al Parlament Joan Josep Nuet i ha demanat al grup dels comuns a la Cambra que prengui les mesures necessàries per a expulsar-lo, després que s’hagi confirmat que concorrerà amb ERC en les eleccions generals del 28 d’abril.

 

En un comunicat aquest dijous, el partit que lidera Ada Colau ha sostingut que Nuet “ja no defensa l’ideari ni els principis fundacionals de Catalunya en Comú” i li ha exigit que deixi la seva acta de diputat. També li han obert un expedient sancionador i han retret a ERC que negociï amb “trànsfugues” dels comuns per a incloure’ls en les seves llistes electorals.

 

“Evidenciada la incompatibilitat amb els Estatuts i el Codi Ètic de Catalunya en Comú, l’Executiva del nostre espai ha acordat suspendre cautelarment de militància a Joan Josep Nuet i obrir un expedient sancionador”, ha explicat el partit. “L’espectacle mediàtic dels últims dies impulsat per ERC amb la negociació amb persones que van ser triades democràticament per les llistes electorals de Catalunya en Comú és incompatible amb la nova manera de fer política que impulsa el nostre espai”, ha sentenciat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa