Els comuns diuen que l’acord ERC-JxCat “neix fracassat”

Avisen que governaran "els de les retallades"

El portaveu de CatComú, Joan Mena, ha assegurat aquest dilluns que el Govern que s’albira a Catalunya després del preacord entre ERC i JxCat “neix fracassat” per l’experiència de l’executiu sortint entre ambdues formacions i ha criticat que els republicans “han tornat a triar que governin els de les retallades”. “ERC ha faltat a la seva paraula i ha triat la confrontació estèril i que governin els de sempre“, ha lamentat en una roda de premsa telemàtica. Mena ha avançat que no donaran suport al Govern que surti d’aquest acord i tampoc no s’ha mostrat predisposat a aprovar-los els pressupostos: “El nostre projecte és incompatible amb un Govern on hi sigui JxCat. No hi podem tenir res a veure“.

Segons el també diputat al Congrés, el que ha aconseguit ERC amb el preacord és “guanyar temps” amb un pacte “de conveniència dels interessos partidistes”. “No és el Govern que interessa la majoria de catalans“, ha afegit, que creu que ha de ser “progressista”. Així mateix, ha dubtat de la solidesa que tindrà aquest encara hipotètic executiu: “Ningú s’està preguntant què farà aquest Govern d’ERC i JxCat sinó quant de temps durarà”.

Comentaris

  COMUNS lladres del CHALETON, miserables antisocials 17/05/2021 6:00 pm
  Molta panxa. Molt moet chandon,GREI XCOLAU, CHALETON IGLESIES , I PANXA DE VOSTE,quins fills de Gurtel, comuna de miserables quinquis antisocials. A la presó estafadors antisocials
   COMUNS lladres del CHALETON, miserables antisocials, rics per sempre 17/05/2021 6:04 pm
   Nomes us voten pijos, rics i portabelles, el tio mes ric des de fa 3 segles. PSUC CLUB PRIVAT DE RICATXOS I PORTABELLEW enriquits pel seu Franco particular, quins fills de... Franco
  Ton 17/05/2021 4:53 pm
  Els comuns, a la puta comuna.
  Català 17/05/2021 3:24 pm
  I les comunes, què hi diuen?.
  Ricard 17/05/2021 3:20 pm
  El fracàs el mesura el vot, Comuns. Us heu d'espavilar i aprendre modèstia i autenticitat.
  fat boy 17/05/2021 2:56 pm
  Doncs mira que el tandem Sanchez-Iglesias... I a vegades la vida et dona sorpreses, mira l'ajuntament, qui ho diria, una coalicio de estalinistes, socialfeixistes i nazis que va com un tret (i no es broma).
  odisea 17/05/2021 2:31 pm
  Pero aun no os habeis enterado que aqui no pintais nada,pandilla de vividores sin dar golpe en la vida,vosotros si que sois un fracaso.
   Arn 17/05/2021 3:56 pm
   Només faltaven els Comuns al circ de “los Constitucionslistas” . Quina pena de gent. No les voten ni els seus i volen ficar cullerada per tot. Ala a pintar carrils bici de coloraines panda d, inútils .
  skamarla 17/05/2021 1:58 pm
  Home, de néixer fracassats aquests sí que en són experts.
  Ramon 17/05/2021 1:46 pm
  Sembla un peanut. Concretament el Linus de ganàpia... només que sense la intel·ligència i amb el catecisme progre en lloc de flassada.
  mena txiton, no sou els més indicats per parlar de fracassats 17/05/2021 1:46 pm
  els primers que son uns fracassats sou vosaltres els comunerus, que cada dia que passa, demostreu, que sou un poti poti, ni principis, ni idees, ni res de res, senzillament que formar part del gobierno de españa, o per mantenir la poltrona de la frau kolau, heu estat capaços de pactar amb els feixistes
  GAVANENC 17/05/2021 1:43 pm
  Vosaltres si que sou un fracás de progres.....Sou uns asimilats a la casta, que tant criticábeu....
  Amunt 17/05/2021 1:37 pm
  Sento plors a la llunyania... No volen retallades i volen el millor dels sistemes públics a Catalunya (i qui no?). Això sí, tot i que governen, no fan res pel finançament del nostre país. A plorar a la ploreria.

Nou comentari