El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els comandaments dels Mossos agraeixen la feina als antiavalots i els donen suport
  • CA

Els comandaments dels Mossos d’Esquadra s’han conjurat aquest divendres al matí per fer front a les crítiques sobre l’actuació dels antiavalots aquests últims dies. En una reunió convocada pel major, Josep Lluís Trapero, els dirigents del cos han volgut mostrar cohesió interna i agrair la feina a les unitats antiavalots, a les quals han donat el màxim suport. Admeten que si el Parlament canvia el model policial s’hauran d’adaptar, però mentrestant seguiran actuant amb els mateixos criteris que fins ara. També han constatat que s’han convertit en un dels principals objectius dels manifestants violents, han explicat a l’ACN fonts policials.

A la reunió al complex central Egara de Sabadell hi han assistit una quarantena de comandaments territorials, centrals i de la Prefectura del cos. És una assistència similar a la d’altres reunions dels divendres, però aquest cop ha estat monotemàtica. S’han analitzat cronològicament els fets des de dimarts al matí, amb la detenció de Pablo Hasel a la Universitat de Lleida, que s’ha considerat tècnicament impecable, fins als últims aldarulls d’aquest dijous al vespre. Han parlat molts comandaments, i des de la Prefectura del cos s’ha volgut donar el màxim suport i agraïment a tots els agents que han intervingut aquests dies, especialment als d’ordre públic.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Cauchemar a febrer 19, 2021 | 16:07
    Cauchemar febrer 19, 2021 | 16:07
    Si yo fuera jeté de los mossos,dejaría que esta escoria de gente perroflauta hiciera lo que quieran y que destrocen todo, incluida la Generalitat. Que prendan fuego a todo, que arda Barcelona entera. Esta imagen es perfecta para la recuperación económica y la inversión extranjera. Anarquía en estado puro y varias semanas a poder ser, sería perfecto. Resultados, quedarán representados en el mundo entero y se les podrá tratar sin piedad y reventando todos los dientes a porrazos... Los dentista harán el mes con esta escoria humana.
  2. Icona del comentari de: Anònim a febrer 19, 2021 | 16:29
    Anònim febrer 19, 2021 | 16:29
    Ostres tú, que el Mossos no són funcionaris, treballadors de la administració de la Generalitat,? Doncs bo haurien de seguir les instruccions donades en lloc d'anar per "lliure" I aplicar els seus més Baixos instinstes?
  3. Icona del comentari de: Josep a febrer 19, 2021 | 16:57
    Josep febrer 19, 2021 | 16:57
    Excrements de gossos
  4. Icona del comentari de: Pajaritu a febrer 19, 2021 | 17:28
    Pajaritu febrer 19, 2021 | 17:28
    La policía está para cumplir y hacer cumplir la ley, si es necesario, con el uso de la fuerza. Si es proporcionada o no, mejor se lo dejamos a su elección. ¡¡¡ JAJAJAJAJA... JAJAJAJAJA... JAJAJAJAJA !!!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa