Els CDR denuncien que els Mossos estan “al costat de la repressió de l’Estat espanyol”

Expressen queixes al Govern de Torra perquè els agents han registrat manifestants que han assistit a la marxa en suport de l'Adri

 

Els Comitès de Defensa de la República (CDR) continuen mostrant-se crítics amb el Govern de Quim Torra. En aquesta ocasió el blanc de les crítiques son els Mossos d’Esquadra després que aquest dilluns a la tarda alguns agents hagin registrat persones que havien assistit a la manifestació en suport de l’Adri, el primer “exiliat civil” de l’1-O. Els registres s’haurien fet a la confluència del carrer València amb el Passeig de Gràcia, segons ha denunciat a través de Twitter el CDR de Camp de l’Arpa.

 

“Mentre l’agressor del Jordi Borràs campa lliurement i el terrorista de Vic dorm a casa seva, els Mossos encapsulen a les manifestants i les obliguen a mostrar les seves pertinences”, han denunciat en una piulada acompañada d’un vídeo on es veu una noia mostrant als agents les seves pertinences. Acte seguit preguten si “aquest és govern efectiu del que tant parlàveu?”

 

 

Les crítiques del CDR van més enllà i acusen els Mossos d’estar “al costat de la repressió de l’Estat espanyol”.

Nou comentari