El vicepresident de la Comissió Europea admet errors en la estratègia de vacunació

Algunes capitals de la UE consideren injusta la distribució de les dosis de vacunes

El vicepresident de la Comissió Europea, Frans Timmermans, ha admès que la Unió Europea va cometre errors en dissenyar una estratègia de vacunació contra el coronavirus per als països membres. “És cert que es van cometre errors en ordenar les vacunes tant a Brussel·les com en els estats membres“, ha dit Timmermans al diari alemany Tagesspiegel en una entrevista publicada aquest diumenge.

“Estic disposat a fer balanç al final de la pandèmia: llavors podrem veure el que vam fer malament i el que vam fer bé”, ha afegit i ha considerat que el primer que cal fer és garantir que “tota Europa es vacuni”. La Comissió Europea ha encarregat un total de 1.400 milions de dosis de les quatre vacunes contra el coronavirus aprovades a la UE, la qual cosa en teoria és més que suficient per als 450 milions d’habitants del bloc.

No obstant això, la Comissió ha estat objecte de crítiques pel seu enfocament vacil·lant i els seus errors estratègics en la comanda de vacunes. Algunes capitals de la UE consideren injusta la distribució de les dosis de vacunes entre els seus membres.

Comentaris

    Observador 14/03/2021 9:59 am
    Admet errors. Queda ben clar que no és espanyol
    Observador 14/03/2021 9:59 am
    Admet errors. Queda ben clar que no és espanyol

Nou comentari