El TSJC rebutja la querella contra Aragonès per la suspensió del 14-F

Sí que es van estimar les mesures cautelars mantenint la convocatòria electoral

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha decidit no admetre a tràmit la querella presentada per Josep Asensio contra el vicepresident del Govern amb funcions de president, Pere Aragonès, per haver suspès les eleccions del 14-F. En aquest procediment sí que es van estimar les mesures cautelars mantenint la convocatòria electoral, que es va acabar celebrant. Ara bé, la sala civil i penal del TSJC considera que no es donen els elements necessaris per iniciar una investigació per prevaricació administrativa, en “no apreciar arbitrarietat ni deliberada injustícia en la resolució ni voluntat del querellat de resoldre al marge de l’ordenament jurídic”. Tampoc hi veu un delicte d’usurpació de funcions públiques ni de falsedat.

Comentaris

    Anònim 26/04/2021 11:43 pm
    De retórica nada,es una tontería lo que preguntas,no tienes ni idea de quién es este tio,de dónde has sacado lo de anticatalan, cuando presentó la querella contra la jueza Lamela por la prisión de los líderes catalanes, también era anticatalanista,vamos vamos!!!
    Bon Jan 26/04/2021 7:19 pm
    I ara a aquest senyor que ho ha denunciat, li farana pagar les costes incorregudes? O per els anticatalans hi ha barra lliure? Es una pregunta retòrica, és clar.

Nou comentari