El PSOE suspèn de militància quatre alcaldes que s’han vacunat abans d’hora

Són tres batlles del País Valencià i una d'Andalusia

El PSOE ha obert expedient i ha suspès cautelarment de militància aquest diumenge quatre alcaldes que s’han vacunat contra la covid-19, tot i no pertànyer als grups de risc decretats pel Ministeri de Sanitat. Es tracta de tres batlles del País Valencià –el de Rafelbunyol (a la comarca de l’Horta Nord), Fran López; el del Verger (Marina Alta), Ximo Coll; i la dels Poblets (Marina Alta), Carolina Vives– i una alcaldessa d’Andalusia, Francisca Alamillo, de Torrecampo (Còrdova).

“Només podem lamentar i retreure l’actitud d’aquests alcaldes que, en cap cas, poden enterbolir la tasca que tants responsables públics estan fent per gestionar la pandèmia”, han assenyalat des del PSOE, que demana als seus militants i, especialment, als seus càrrecs públics i representants a les institucions, “ser els primers en donar exemple“.

Comentaris

  Dirigents, teniu un capet per cap. 17/01/2021 3:53 pm
  Quines rucades! Si no et vacunes, et fan fora del treball, i si et vacunes et fan fora del partit.
  1955 17/01/2021 7:32 pm
  Vacunes a punt de caducar. Hi havia algú més a qui administrar-les? O això no té cap importància? Ah es veritat. La legalitat es la legalitat. Ells no eren a la llista. El correcte era destruir les vacunes. Es el que té viure en un estat d'envejosos. Així ens va!
  1955 17/01/2021 7:43 pm
  A qualsevol convocatòria de gent per vacunar hi han baixes. Qui te la grip o asma o altres patologies no es pot vacunar. Amés dels que no es volen vacunar. Les vacunes es preparen prèviament a la presentació de la gent que s'ha de vacunar. Per el que sembla es molt difícil fer-ho exactament i sense saber els que en l'últim moment no poden/volen vacunar-se es molt senzill entendre que es malbaraten vacunes que si no s'administren al moment no poden tornar-se a congelar. Quantes se'n han destruït?? Això no importa.
  1955 17/01/2021 7:56 pm
  "ser els primer en donar exemple". Això era el que pretenien dos dels alcaldes (matrimoni alcaldes de dos municipis) que en veure que ciutadans dels municipis eren reticents a la vaccina decidiren de fer-se fotografiar mentre se'ls administrava. Al PSOE li ha importat més el que ha dit el PP (fàcil d'imaginar) que la veritat o els seus alcaldes. M'agradaria equivocar-me però tot i així res modificaria el fàstic que em produeixen aquets dos partits.
  Miquel 18/01/2021 12:13 pm
  Quotes q s'estalviaran...

Nou comentari