El PSOE denuncia Vox per la campanya contra els menors migrants

Els socialistes sostenen que els cartells poden ser delicte d'odi i electoral

El PSOE ha denunciat aquest dimecres Vox als jutjats d’instrucció de Madrid per la campanya “d’odi i racisme” contra els menors migrants no acompanyats. En un comunicat, els socialistes denuncien la “gravetat” del contingut dels cartells electorals i sostenen que podrien haver comès un delicte d’odi així com un delicte electoral. “Entenem que Vox està sobrepassant els límits de la legalitat democràtica” i cal que els tribunals “es pronunciïn sobre aquestes actituds i hi posin fi”, diu el PSOE, que també ha posat els fets en coneixement de la Junta Electoral de Madrid. Més Madrid i Podem també han iniciat accions contra la campanya.

Comentaris

  Moncho 21/04/2021 8:59 pm
  Vox amb aquest cartell, està dient una veritat com una catedral, si no entreu a la web. Racó Català, d'avui, vergonyos aquests processistes filldeputes.
  fat boy 21/04/2021 8:11 pm
  Vaja, si fa dos dies el Sanchez els agraia el seu patriotisme.
  Ramon 21/04/2021 6:28 pm
  Els sociates obren aquest meló perquè ateses les enquestes ja van a la desesperada. Però mediàticament Espanya no és com Catalunya. Allà això generarà debat. I si hi ha debat, els sociates maleïran el moment que se'ls va acudir d'obrir aquest meló.
  Ramon 21/04/2021 6:01 pm
  Quina demagògia més repugnant. No és una campanya "contra els menors migrants". És una campanya contra el tracte comparatiu que ret l'estat a immigrants il·legals arribats sent menors d'edat i el que ret a tants i tants pensionistes. Per regla general, l'única despesa que aquests immigrants haurien de causar és el de llur repatriació perquè visquin amb les seves famílies. Famílies perfectament localitzables. Famílies amb les que ells hi parlen pel mòbil. Però l'escàndol dins l'escàndol és a Catalunya. Un país mal finançat, colonitzat i amb més nombre d'aquests immigrants il·legals que cap altra zona de l'estat. Un país tan malalt, tan tarat, que ja ha legislat que rebin una paga superior a moltes pensions fins ja llargament ultrapassada la majoria d'edat i que els molt, anava a dir bandarres però deixem-ho en espavilats, van i encara es queixen de viure en llars col·lectives (i gratuïtes) d'acollida perquè ells volen un habitatge particular per a cadascú. Collons, ells i tot el jovent nacional!
  Erc el vot dels menas 21/04/2021 5:22 pm
  Per esser menaben pagat, cal fer.se d'erc i votar a l'aragones de Homrani Matavelles?
  Vendetta 21/04/2021 4:50 pm
  Fastic de societat mes dnersi pels delincuents, pobres avis ke els retornin àl marroc am les sevas familias o directament al talego

Nou comentari