El PSC s’oposa a l’ajornament al 30-M i no descarta recórrer les noves eleccions

Iceta avisa que acceptaria un canvi de data "en les mateixes condicions" però no "canvis a les candidatures"

El líder del PSC, Miquel Iceta, ha sortit de la reunió sobre el 14-F refermant que que no li agrada el 30 de maig com a nova data. “Ens oposem a l’ajornament de les eleccions, i més si és per a portar-les al 30 de maig. No es pren per criteris epidemiològics”, ha dit en roda de premsa. Tot i això, ha explicat que el PSC acceptava retardar un mes la votació per “enfortir” les mesures i deixar passar el pic de l’actual augment de casos. Però en ser rebutjada la proposta, Iceta assegura que ara només els queda esperar que el decret que a la tarda signarà el Govern només respongui “a un canvi de data i no de les regles del joc”. En aquest sentit, no ha descartat recórrer’l si permet canvis en les candidatures i coalicions presentades.

Comentaris

  Miquel 16/01/2021 5:39 pm
  Quina merdetes de polítics inútils..
  Tripartit no, gràcies 15/01/2021 7:49 pm
  En mandonguilla, quan no li agrada el que decideix el Parlament i el Govern de Catalunya demana ajuda als seus amics del PPSOEVOC'S que té dins la judicatura. La foto famosa de l'Iceta, l'Albiol i l'Arrimadas a Madrid per denunciar els acords del Parlament català als tribunals castellans el perseguirà tota la vida.
  Sentit comú 15/01/2021 6:49 pm
  Els catalans ballem al ritme de l'opressió espanyola. Recordeu que la 12a legislatura s'esgota el desembre d'enguany, hi ha marge encara per celebra-les. Si ara som on som, discutint quan seran les eleccions, abans d'hora, és degut a unes pancartes on hi deia: "Llibertat presos polítics i exiliats / Free political prisoners and exiles" i " Llibertat d'expressió i d'opinió, article 19 de la declaració dels drets humans". Enunciats que cada dia que passa son més evidents, per la qual cosa denoten més la ignominia de l'estat espanyol en forma de lawfare. Sembla que s'hagi oblidat això que n'és el moll de la qüestió. La forma de fer que els espanyols no ens imposin una altra volta la data de les eleccions al Parlament és esgotant la legislatura. Cap agressió sense resposta pacífica i no violenta.
  Edgar 15/01/2021 6:43 pm
  El PSC pensa que amb Illa té un candidat guanyador perquè es creu les propies enquestes manipulades del Periódico i La Vanguardia. Illa és un polític de quarta, una persona que ha viscut del partit des de sempre (ergo, un inútil professional que mai ha treballat de veritat, como tants altres polítics) i sense carisma que a més carrega sobre les seves espatlles molts morts per la seva incompetència. ¿Hi haurà gent que votarà a Illa perquè el coneix de la TV? Algú segur que hi haurà, no està tan cremat com IZ... però d'aquí a guanyar les eleccions catalanes hi ha una bona distància.
   Ramon 15/01/2021 7:22 pm
   No crec que el PSC es cregui les enquestes del Periódico i la Vanguardia. Les enquestes del Periódico i la Vanguardia són falses, no pretenen reflectir la realitat sinó contribuir a crear-la, però això la màfia sociata prou que ho sap.
    Edgar 15/01/2021 8:27 pm
    Sí, d'acord, i tant que ho saben prou. El "es creu" només va ser una ironia.
  Ehem ! 15/01/2021 6:32 pm
  La qüestió és, resistirà el pobre Illa fins a la data de les properes eleccions o ja li hauran cremat i se li haurà caducat el seu "potencial" i, doncs, els caldrà de col·locar un altre candidat o recuperar el "comodí" Iceta ? Temps.
   Porca misèria 15/01/2021 6:34 pm
   Fat boy o fat Trump ? Òndia les poca-soltades de Trump fan forat arreu, quin nivell de comentari i de comentarista, xiquet.
  fat boy 15/01/2021 6:01 pm
  Es natural, amb el que els ha costat organitzar la tupinada postal.
   Ehem ! 15/01/2021 6:35 pm
   Fat boy o fat Trump ? Òndia les poca-soltades de Trump fan forat arreu, quin nivell de comentari i de comentarista, xiquet.
    fat boy 15/01/2021 8:22 pm
    Tio, que he viscut 24 anys a l'estranger, guapo...
  Ganxò 15/01/2021 4:33 pm
  Ja el tornem a tenir fent el paperina. Sembla que és tan mesell que no n'aprendrà mai.. I encara es postula per president ?. Pobre Catalunya, qui t'ha vist tan rica i plena .... No tinc res en contra el PSC, sempre i quan es faci honor a les sigles. Catalans del PSC , només s'arregla això foten la cistella cap avall i buscar les pomes encara no macades, que de ben segur ni han.
  Hermínia Puig 15/01/2021 4:27 pm
  Illeta meu, fas pena, fent d'illa el fugat. PSC funeraria de mata vells, matar 80.000 vells por la gracia de l Caudillo Sanchez y su Rufian. Illa i Verges, son enterramorts professionals. Socialisme del taud, que torna el furer sicialista
  Cocaculeru 15/01/2021 4:06 pm
  La bola de greix miguel izeta, està que trina, no para de fer pataletes, no ho accepta perquè perdrà tres mesos de ministro, per la pasta que deixarà de guanyar. miguel izeta, primer és la salut de les persones, i sinó t'agrada, que tu expliqui el ministro de sanidad, si no que està a les portes de dimitir Tan debò s'enfonsi en la misèria
  Jm 15/01/2021 3:57 pm
  Iceta la rateta que escombraba la escaleta cap a casa.... per allo dels indults
   Comun's,crostadrégimen78 16/01/2021 9:53 am
   Izepeta s'enfada pq aún no podrà ser ministro y por eso va a llorequear a la màfia de togas de los suyos.
  A Iz no li preocupa la pandèmia. 15/01/2021 3:52 pm
  Els del PSC tenien un candidat bromista però molt incompetent, i ara hi posen un d'antipàtic i també incompetent. En el que destaquen tots dos és en l'elevat grau d'irresponsabilitat.
  Raül 15/01/2021 3:23 pm
  El PSC acusa tothom de voler canviar la data de les eleccions per les enquestes mentre calcula, enquestes en mà, quina data li convé mes. Pur Iceta, pur cinisme.

Nou comentari