El PSC retreu a Aragonès haver “prioritzat” reunir-se amb Puigdemont a coincidir amb Sánchez

Romero assegura que és una de les "hipoteques" d'ERC per haver pactat amb JxCat

La portaveu del PSC al Parlament, Alícia Romero, ha retret a Aragonès que no hagi assistit a la conferència de clausura del president Sánchez al Cercle d’Economia aquest divendres a Barcelona. “Ha decidit prioritzar Carles Puigdemont, suposo que amb els condicionants que li posa JxCat en aquest acord que nosaltres hem dit que neix fracassat”, ha assenyalat Romero, que ha criticat les “hipoteques” que creu que ERC té amb la formació de Puigdemont. La portaveu socialista, que ha agraït a Pedro Sánchez el “coratge” i “la voluntat de retrobament” amb Catalunya, ha celebrat que Aragonès reivindiqués la Declaració de Pedralbes de 2018, perquè “l’esperit” d’aquella reunió era “el diàleg entre tots els partits espanyols i tots catalans”.

Comentaris

    L'OBSERVADOR ASTORAT 18/06/2021 12:40 pm
    Un Govern "independentista" haurà de prioritzar "sempre" les reunions amb el President de la pròpia Nació (sense Estat, de moment), abans de l'entrevista amb un President d'una Nació "aliena", encara que sigui veïna.
    d'on no n'hi ha no en raja 18/06/2021 12:57 pm
    ui si romero, ja veus, ara resulta que el MHP Pere Aragonès, està condicionada pels interessos de la delegación del psoe a Catalunya, no et fot. Doncs no, que jo sàpiga, ja es van veure l'altre dia, al govern de la Generalitat, hi ha gent molt capacitada, t'agradi a tu o no. Ara si tot això és per fer el paperet, el ploramiques, buf, nena, quin trist paper et toca fer a la vida. Com també el del govern alternatiu made in de l'incompetent i irresponsable illa. Que potser aquest si que deu haver anat a llepar-li els peus al pedro

Nou comentari