El PSC renya Arrimadas: "Que es dediqui a fer de cap de l'oposició a Catalunya"

Eva Granados censura que la líder de Cs estigui "parlant tot el dia del govern d'Espanya" i demana a Torra que "assereni" en lloc de "donar ales" al CDR

 

La portaveu del PSC al Parlament, Eva Granados, ha carregat aquest dimarts contra la cap de l'oposició, Inés Arrimadas, de qui ha dit que "sembla que estigui parlant tot el dia del Govern d'Espanya". Granados li ha encarregat "que es dediqui a fer de cap de l'oposició a Catalunya" i ha assegurat que aquest rol li dona "marge per fer coses". La socialista ha enviat també un missatge al Govern català en el sentit que cal que "assereni" els ànims davant del 21 de desembre i la celebració a Barcelona del Consell de Ministres. "El Govern té la competència de garantir l'odre i, en comptes de donar ales al CDR, el que ha de fer és garantir la convivència i mobilitat de tothom", ha afegit.

 

 

La demanda de mà dura contra el Govern que sol·liciten Cs i PP dia sí i dia també continua sent rebutjada pels socialistes catalans. Granados apel·la a la Constitució per oposar-hi resistència: "No té cap sentit el 155, ells que són tan constitucionalistes, que es llegeixin la Constitució". Ha insistit en demanar-li a Arrimadas que exerceixi el seu lideratge a l'oposició perquè, si no ho fa, Granados creu que "ens haurem de preguntar si Cs i la seva cap fan el que tenen marge de fer" per aturar Torra ja que "sempre està apel·lant al funcionament del govern d'Espanya".

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?