El PSC rebutja cap suport de Vox després del 14F: “No, res i mai amb la ultradreta”

Granados aconsella els votants de Cs votar directament Illa després que Arrimadas hagi ofert un pacte als socialistes

La viceprimera secretària del PSC i cap de campanya, Eva Granados, ha rebutjat cap suport de Vox després del 14-F: “No, res i mai amb la ultradreta”. Granados s’ha pronunciat així després que el secretari general de Vox digués que, donat el cas, facilitaria la investidura de Salvador Illa “perquè no governin els colpistes”, i que diversos partits instessin els socialistes a respondre si acceptarien aquest suport. “No tindrem res a veure mai amb la ultradreta”, ha insistit Granados, que ha emplaçat la resta de partits a no donar-los protagonisme, perquè fer-ho “és una irresponsabilitat”.

D’altra banda, després que Cs hagi obert la porta a un Govern amb PSC, Granados ha recomanat als votants de la formació liberal “que votin Illa”: “És millor comptar amb els vots a la nostra candidatura, que no amb un possible futur suport el 15-F”.Granados ha celebrat la dimissió de Josep Sort, que ocupava el número 65 de la candidatura per Barcelona i havia fet tuits masclistes i xenòfobs. Ha lamentat que últimament els missatges “d’odi i menysteniment entre catalans s’ha intensificat a les xarxes”. “Celebrem que personatges com aquest abandonin i no siguin representants de la ciutadania”, ha etzibat.

Després que Ciutadans hagi obert la porta a un govern amb el PSC, Granados ha ironitzat que la posició dels liberals “depèn segons l’hora del dia”. Per això ha recomanat als votants “que tinguin pensat votar Ciutadans, que votin Illa el 14-F”. I ha recordat que el partit d’Inés Arrimadas va guanyar les anteriors eleccions catalanes “i no va servir absolutament per a res”.

Granados ha tornat a defensar que Illa deixi la cartera de Sanitat i ha dit que ha estat fent de ministre “fins al 101%” fins ara, que ha de començar la campanya electoral. I ha recordat que en aquests moments “el comandament i la gestió de la pandèmia” recau en les comunitats autònomes. El PSC encara el 14-F com la data definitiva per a les eleccions. Per això faran campanya i no es plantegen “cap negociació” sobre una data alternativa.

Més informació

Comentaris

    Mala peça 25/01/2021 10:34 pm
    Del que digui la rottenmeier granados, ni cas, mai tindrà credibilitat. Per cert eva, que n'has de dir de l'assistència del teu jefecillo miguel izeta, i de l'irresponsable illa, a les manifestacions organitzades per la ultradreta, eh

Nou comentari