El PSC insta a ERC a escollir entre “un Govern que neix fracassat” o un liderat per Illa

Els socialistes expressen el seu respecte per la decisió d'Iglesias d'abandonar el govern espanyol

La portaveu del PSC en el Parlament, Alícia Romero, ha interpel·lat a ERC per a preguntar-li si vol un “Govern que neix fracassat” amb Junts i la CUP, o un d’esquerres liderat pel candidat socialista, Salvador Illa, i ha demanat als republicans deixar de costat la paràlisi que considera que s’ha donat a Catalunya en l’última dècada.

“Què vol? Un Govern que neix fracassat, la paràlisi, l’aldarull, els retrets i l’espectacle d’aquesta finalitat de setmana de retrets, o un Govern d’esquerres i progressista presidit per Salvador Illa, que es preocupi i doni resposta als problemes de la gent? Això ha de decidir ERC”, ha remarcat Romero en roda de premsa telemàtica. Ha insistit que Illa vol presentar-se a la investidura per a presidir el Govern i que iniciaran converses amb la resta de grups parlamentaris, començant pels comuns, amb els quals volen governar.

“Els partits es juguen fins a l’últim segon. Ara comencem el partit, i fins que arribi l’últim minut, hem de lluitar perquè Illa sigui president“, ha reiterat, i ha assenyalat que si la presidenta del Parlament, Laura Borràs creu més convenient presentar a un altre candidat –en referència a Aragonès– haurà d’argumentar-lo i justificar-lo, “perquè el PSC va guanyar les eleccions“.

Romero veu les relacions entre Junts i ERC “bastant trencades”, per la qual cosa creu que no es pot vaticinar un acord per a governar. La diputada ha citat el fet que Borràs no esmentés en el seu primer discurs al seu predecessor en el càrrec, el republicà Roger Torrent, i ha assegurat que Junts i ERC es llancen constantment crítiques que “evidencien la ruptura i el fracàs“.

Comentaris

  Comun's,crostadrégimen78 15/03/2021 5:40 pm
  Fora franquistas de pesoe-psc de les institucions Cat.
  RAMON A 15/03/2021 5:18 pm
  Es veu que amb el botifler Illa el govern no fracasaria
  Colau una Juan Carlos comuna 15/03/2021 5:10 pm
  Que espera a demanar i exigir la detencio de la Millet COLAU DE DESCorrupcio total? COMUNS BANDA DE LLADRES, IL.LEGALITZACIO I EMPRESONAMENT abans que fugin
  Mala peça 15/03/2021 4:41 pm
  Romero romero romero, ara fas el paperet de pilotilla al illa, au va nena, que no hi toques, amb illa la democràcia perILLA
  X2 15/03/2021 4:27 pm
  Està boig aquest paio , o no s'ha enterat de la película ?
  Eulàlia 15/03/2021 4:24 pm
  I aquest govern seria amb el PSC, oi? Dons i un be negre amb potes roses!!! Ni oblid ni perdó!!

Nou comentari