El PSC demana a Aragonès que comparegui per les protestes pel cas Hasél

La formació considera que "no hi ha res" que pugui justificar "el vandalisme" i la "violència als carrers"

El PSC ha demanat aquest dimarts la compareixença de Pere Aragonès al Parlament per les protestes contra l’empresonament de Pablo Hasél. La formació considera que “no hi ha res” que pugui justificar “el vandalisme” i “la violència als carrers” en una democràcia plena a mans “d’una minoria radical”. Així, exigeix al Govern que es pronunciï al respecte. La viceprimera secretària de la formació, Eva Granados, també sosté que no s’han de discutir qüestions d’ordre públic “en calent” i que la policia ha de tenir els elements necessaris per poder fer la seva feina. En aquest sentit, no es plantegen que s’hagi de prohibir la utilització dels projectils de foam. La viceprimera secretària ha reproduït de nou les paraules del cap de llista de la formació, Salvador Illa, que va assegurar aquest diumenge que “qui no defensa els Mossos, no pot governar la Generalitat”. Per Granados el què està passant és “intolerable”, i veu preocupant que es pugui “instrumentalitzar” la tasca de la policia.

“S’estan vandalitzant botigues i s’està atemptant contra diferents espais”, ha subratllat abans d’afegir que “tothom es pregunta on és Pere Aragonès”. Per això, a més de registrar una petició de compareixença del vicepresident a la Diputació Permanent del Parlament, els socialistes també han programat per aquesta setmana una reunió amb les policies locals i els Mossos d’Esquadra.

Comentaris

  Pep 22/02/2021 6:51 pm
  Que reconeguin el seu GAL i entreguin al Mr. X
  Jeroni Munyós 22/02/2021 6:23 pm
  Qui ha de comparèixer, i no amagar-se, és tribunal espanyol, que bassant-se en lleis retrogrades i de deix dictatorial, va condemnar Hassel per dir que el borbó és un corrupte (?!). És problemes s'han de solucinar des de l'arrel no fent "accions" de propaganda de manual, segons l'assessor de torn, tal com fa el titella Illa. Illa, ets de pacotilla, no cola.
  gavanenc 22/02/2021 6:09 pm
  Però si els que heu de compareixer sou vosaltres, colla de desgraciats, que sou el que heu fotut a la presò un cantant. Encara haig de veure que l'hi farán al sac de merda que va dir que volia afusellar a 26 milions de persones......Perque això está escrit també.....
  Tano 22/02/2021 5:44 pm
  Ves a prendre pel sac cínic dels pebrots.
  ave-maría 22/02/2021 5:34 pm
  salta a la vista que mana el psoe a espanya i que el psc son els seus lacais a Catalunya
  hasta los pinrreles 22/02/2021 5:14 pm
  quien debería salir a dar explicaciones el Pte. Sánchez, PSOE, tras los audios que demuestran la tortura y muerte de un preso en Intxaurrondo , con la implicación de su ministro del interior , el cual tenía conocimiento , mintió y oculto los hechos.
  Mala peça 22/02/2021 4:38 pm
  La rottenmeier granados, no només diu que les persones no tenim dret a pensar, no tenim dret a decidir, i a ara també diu que la gent no té dret a manifestar-se. Aquesta socialista, només certifica que ni és obrera, ni és socialista, això si muy española y muy muy antidemòcrata
  Perquè no compareix P. Sànchez? 22/02/2021 3:47 pm
  El seu gobierno no ha derogat encara, tot i les promeses, la "llei mordassa" que ha sigut el que ha permès l'empresonament. Parlar de la violència (cap a les persones) o del vandalisme (cap a les coses) els permet que es desviï l'atenció de la raó de les manifestacions. Els manifestants son una cosa, els grups que actuen de manera vandàlica en son un'altra, i ho fan als marges de les manifestacions de manera molt "professional" (i potser pagada).
  Ramon 22/02/2021 3:40 pm
  Actualment els vàndals són andalusos.
  Espanya provoca els aldarulls 22/02/2021 3:39 pm
  El senyor Illa el van fer fora de ministre per no haver de retre comptes de la gestió desastrosa del ministeri de sanitat.
   Si si... 22/02/2021 3:53 pm
   Es van treure el mort del damunt i ens el van carregar a nosaltres tot dient-nos que ens venia a salvar! I van enviar a l'Iceta a la estratosfera (ben pagat, això si).

Nou comentari