El PSC culpa CiU de la caiguda dels ingressos de la Generalitat

Carme Figueras assegura que la conselleria d'Interior "està gent un esforç de transparència"

El PSC ha culpat avui CiU de la caiguda dels ingressos que ha patit la Generalitat durant el 2008, en total 3.405 milions. Segons diputada socialista, Carme Figueras, avui en funcions de portaveu del grup, el govern català no es trobaria en aquesta situació si els convergents i el PP no haguessin signat un pacte de finançament que condemna Catalunya a dependre del sector immobiliari i dels impostos de successions i no de la seva activitat econòmica.

Respecta les declaracions de la secretaria d’organització del PSOE, Leire Pajin, qui ahir afirmava que l’executiu espanyol afrontaria en una setmana el tema del finançament, Figueras no ha volgut “donar ni per bona ni per dolenta” aquesta data i ha s’ha mantingut ferma en “no donar terminis”.

Finalment, respecte la polèmica del departament d’Interior, la portaveu dels socialistes ha declarat que “la conselleria està fent un esforç de transparència malgrat ni els mitjans de comunicació ni els partits de l’oposició, que només han fet crítiques destructives i partides, no els hi ha posat fàcil”.

Nou comentari