El PSC crida les organitzacions progressistes a eixamplar i enfortir el partit

"Volem una societat basada en la igualtat i la justícia", diu Iceta

 

El Consell Nacional del PSC ha fet una crida al conjunt de la ciutadania, a les organitzacions progressistes de Catalunya, al conjunt de l’esquerra, al federalisme i al catalanisme social a eixamplar i enfortir el partit, coincidint amb el 40 aniversari del PSC. Amb aquesta crida pretenen millorar també la coordinació i la cooperació del socialisme català amb persones i organitzacions de l’àmbit del catalanisme progressista i esquerra federal, segons recull la proposta de resolució del Consell Nacional del partit d’aquest dissabte.

 

Segons el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, l’objectiu és “vertebrar espais de col·laboració que permetin un eixamplament visible, divers i plural” del projecte, i que serveixi també per recuperar la història i les complicitats per seguir sumant. “Volem una societat basada en la igualtat i la justícia. Ho hem volgut sempre, ens hem apropat tant com hem pogut, però queda molt per avançar“, ha assenyalat.

 

Així mateix, ha afirmat que la idea que té el partit de servir a Catalunya no és des d’un sentit “exclusivista ni separador, sinó fraternal, solidari i internacionalista“.

Nou comentari