El PSC creu que la substitució de Cuevillas servirà de clau per “dinamitar” la legislatura

Pedret diu que Borràs s'ha autoesmenat perquè s'ha adonat que és "lleig" reformar el reglament en benefici propi

El secretari primer de la Mesa, Ferran Pedret (PSC), veu la substitució del fins ara secretari segon de la Mesa, Jaume Alonso-Cuevillas, com una estratègia de JxCat “per tenir la clau per dinamitar la legislatura quan cregui corresponent i acusar ERC de ser excessivament tova o complaent”. En una entrevista a Ràdio 4 i La 2, Pedret ha afegit que la presidenta del Parlament, Laura Borràs, diu ara que no proposa una reforma de l’article 25.4 del reglament perquè s’ha autoesmenat després d’adonar-se que és “lleig” una modificació en benefici propi. L’article preveu la suspensió dels diputats en cas que se’ls obri un judici oral per corrupció.

Pedret ha admès que l’article 25.4 es podria entendre com una vulneració de la presumpció d’innocència però ha remarcat que respon a un clam de la ciutadania contra la corrupció. Borràs nega que aquest punt del reglament es pugui relacionar amb el cas pel qual se la investiga de la seva etapa al capdavant de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC). Borràs assegura no se sent interpel·lada per aquest article perquè, segons diu, no ha comès corrupció.

Comentaris

  Piolin 13/04/2021 1:24 pm
  Ostres el Fernando Pedrito també fuma coses estranyes .
  Ricard 13/04/2021 1:04 pm
  Els que dinamiten res són els que agredeixen ciutadans innocents per voler votar. Prou agressions castellanistes. Prou cinisme castellanista.
  Gavanenc 13/04/2021 1:01 pm
  Dinamitar ? Cap agressió sense resposta pacífica i no violenta. Sí a la independència i llibertat per als presoners polítics, retorn dels exiliats i que deixin en pau el milers d'encausats pel lawfare espanyol, per defensar la democràcia i la llibertat.
  jm 13/04/2021 12:11 pm
  Pedret...voste es un vividor de la politica com molts i per postre es del grup dels macarres amables espanyols (els macarres violents son els del PP), sols una pregunta.....Quan els macarres socialistes han donat algo als catalans...MAI..L'Espanya que ve, No ve JA ESTÀ AQUÍ, mani qui mani a Espanya.. Catalunya sempre sortirà perjudicada. Pedro Sanches no es diferent a Rajoy, Aznar, Felipe Gonzales, Zapateros, si el mateix que va retallat l’estatut de Catalunya i ens va regalar al Pepe Montilla, qui E.R.C. es va lluir al fer-lo president de la Generalitat amb els famós i denigrant tripartit.
  77
  28
  Respon

Nou comentari