El president de la patronal espanyola nega haver donat suport als indults “en cap cas”

"O no em vaig explicar bé o se'm va entendre malament", diu

El president de la Confederació d’Organitzacions Empresarials (CEOE), Antonio Garamendi, ha rebutjat aquest dilluns que hagi donat suport de cap tipus a l’indult dels presos polítics, assegurant que la seva organització no es pronunciarà al respecte: “o no em vaig explicar bé o se’m va entendre malament, però en cap cas vaig dir que estava donant suport als indults”, ha defensat.

“Jo no he dit que estic d’acord amb els indults, ho dic perquè quedi clar”, ha subratllat el president de la patronal, assegurant que en la seva organització el que volen és “estabilitat política, la normalitat”. “Estem amb la Constitució, volem que tot funcioni sota l’imperi de la llei, a través de l’Estat de Dret i això és el que jo vaig transmetre”, ha reiterat.

Així mateix, ha dit que a la seva organització “hi ha diverses opinions” però que no s’ha debatut cap posició. Com a CEOE nosaltres no entrarem en aquest assumpte”, ha dit.“Defensem la unitat d’Espanya i pensem que el problema de Catalunya s’ha de resoldre entre tots els espanyols, perquè és part de la sobirania del poble espanyol”, ha afegit, abans de disculpar-se per les conseqüències de les seves declaracions. “Sento l’embolic que s’ha muntat”.

Comentaris

    miquel puigpelat 22/06/2021 8:40 am
    Cagat. S'ha cagat a les calces!!!!!!

Nou comentari