El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El PP creu que Bassa ha tirat un “flotador independentista” a Sánchez per aprovar els pressupostos
  • CA

 

El secretari general del PP, Teodoro García Egea, creu que la consellera Dolors Bassa ha tirat un “flotador independentista” al president espanyol, Pedro Sánchez, en demanar als partits independentistes que no el deixin caure i que aprovin els seus pressupostos. En roda de premsa aquest dimarts al migdia, el popular ha advertit que Sánchez vol reeditar l’acord de la “vergonyant moció de censura” amb la qual va fer fora Mariano Rajoy per aprovar els PGE. Segons ell, el president espanyol “està fonamentant una Espanya invertebrada, premiant al deslleial i castigant als espanyols que són lleials”.

 

García Egea ha rebutjat el projecte de pressupostos que el govern espanyol aprovarà aquest divendres perquè considera que es tracta d’un “pas enrere imperdonable” en el camí de la recuperació econòmica del país. Per aquesta raó ha instat a Sánchez a incloure en el document les mesures posades en marxa pel govern de Rajoy.

 

El popular ha criticat que el president espanyol gairebé no ha trepitjat el despatx oficial “entre concerts, vacances i gires internacionals” i li ha recomanat que passi algun dia per la Moncloa perquè està “a prop de complir els 183 dies fora d’Espanya que fan falta per modificar el domicili fiscal” a un altre país.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa