El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El PP aposta per un exalcalde socialista per anar d’u per Lleida al Congrés
  • CA

 

 

L’exalcalde de Gimenells i el Pla de la Font (Lleida) pel PSC Dante Pérez serà el cap de llista del PP per Lleida a les eleccions generals del 28 d’abril, ha informat ell mateix a Europa Press. El partit ha decidit renovar el candidat, que va ser cap de llista per Lleida a les últimes eleccions catalanes, i apostar per l’exalcalde en detriment de José Ignacio Llorens, l’històric cap de cartell.

 

Pérez va ser un fitxatge del llavors líder del PP català Xavier García Albiol per a les eleccions del 21 de desembre de 2017 -en les quals els populars no van obtenir escó en la circumscripció-, i ha afirmat en declaracions que per a ell “és un honor succeir a José Ignacio Llorens”. “Ho aprecio moltíssim i per a mi és un pare polític, motiu pel qual en el seu moment vaig optar pel PP”, ha afirmat l’ara candidat popular.

 

El president del líder del PP, Pablo Casado, presentarà aquest dissabte al Cercle de Belles arts de Madrid als candidats que encapçalen les candidatures al Congrés, que en el cas de Barcelona serà Cayetana Álvarez de Toledo, mentre que els exdiputats del Parlament de Catalunya Sergio Santamaría i Jordi Roca encapçalaran la llista dels populars a Girona i Tarragona, respectivament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa