El PDeCAT s’imposa un “període de reflexió” abans de convocar un Consell Nacional

Bonvehí atribueix els resultats de la formació a la "falta de temps" i el vot útil

El PDeCAT s’ha imposat un “període de reflexió” d’una setmana per analitzar els resultats de les eleccions, en les quals no han obtingut representació en el Parlament. “No hem arribat als objectius que ens havíem fixat”, ha reconegut el president del partit, David Bonvehí, en una roda de premsa des de la seu del partit. Durant aquest període, la formació elaborarà un informe i posteriorment el presentarà al Consell Nacional, que es convocarà de forma “imminent” en els pròxims dies per decidir les “pròximes passes” del partit. Bonvehí ha atribuït els resultats de la formació a la “falta de temps” per explicar el projecte i al vot útil. “Molta gent va votar altres formacions pel vot útil”, ha lamentat el president del partit. Bonvehí ha assegurat que l’espai electoral del PDeCAT “existeix” a Catalunya, tot i no haver obtingut representació al Parlament, i ha assegurat que “creu” en un independentisme que no és d’esquerres.

Ara, el partit iniciarà un “període de reflexió” d’una setmana i posteriorment convocarà el Consell Nacional per prendre decisions sobre el futur de la formació. “Amb una mirada oberta, amb una mirada molt convençuda que nosaltres representem un projecte que existeix a la societat catalana“, ha assegurat.

Comentaris

  S'han llençat ells mateixos a la paperera de la història 15/02/2021 5:35 pm
  Als pobles oprimits i colonitzats sempre hi trobem un repressor, un covard, un traïdor. Els uns ho fan per odi, els altres perquè els va ample el càrrec, i els últims per un plat de llenties.
  Ramon 15/02/2021 5:24 pm
  Compliré ma promesa. Si la victòria de Junts per Catalunya està dada i beneïda, i això cada dia pinta més clar, votaré el PdCat.
  valeri 15/02/2021 5:20 pm
  Srs del PdeCat, rebeu la meva mes cordial felicitació per l'èxit que heu tingut en les eleccions. Si tinguessiu una mínima vergonya, i estimació al país, el que haurieu de fer es tancar-vos a casa i callar. panda d'estupits
  joandomenec 15/02/2021 4:53 pm
  Si fóreu patriotes no us hauríeu presentat. Ara, per no perdre la poca dignitat que us resta només teniu una opció: DISSOLUCIÓ.
  Andreu Pujol 15/02/2021 4:41 pm
  Qui pagara l'orgia loca del MAS d'ERC? pedocat calderilla espanyola
  14
  20
  Respon
  Bot 15/02/2021 4:33 pm
  Pedecat al servei del PSOE
  Busqueu-vos una metàfora nàutica 15/02/2021 4:02 pm
  La reflexió l'haurieu d'haver fet abans, ressentits. ¿Quina proesa pensaveu fer, carallots? "Serem la frontissa..." .70.0000 vots perduts, el nom del vostre partit a can pixa, PSC presumint de guanyador, ERC que no ha eixamplat res i ha mantingut exactament el que tenia, però podent optar ara a la presidència, i demà passat la porta oberta al tripartit. Si ereu l'ènemic no ho podieu haver fet millor.
  LLARENA dPENA 15/02/2021 3:40 pm
  Sí, sí. reflexiona molt. I busca de trovar feina. Tens molts companys que poden aconsellar-te i recomanar-te. Molts ja ho han solucionat: L'Espadaler treballa pel PSOE catala, en Fernández i la Pascal, sense rumb. I molts d'altres vividors, si no estan col.locats encara. No trigigaran gaire. Tot i que tothom ho sap, els pots dir que tu, mai vas ser indepe..
  uno que vive en Tabarnia 15/02/2021 3:22 pm
  avans de convocar el consell nacional, potser que convoqui el consell d,escala, i potser no fara falta el nacional perque veuran els pocs que son
  rd 15/02/2021 3:17 pm
  la reflexió es tancar-se al wc a plorar el ressentiment

Nou comentari