El PDeCAT s'obre a negociar tot i que veu mancances en el pacte PSOE-Podem

Aragonès hagi avisat que no es negociaran els comptes si no hi ha canvis sobre la situació dels encausats i l'autodeterminació

 

El diputat del PDeCAT al Congrés Ferran Bel ha assegurat aquest dijous que el seu partit s'obre a negociar els Pressupostos Generals de l'Estat, encara que considera que hi ha mancances en el pacte que han anunciat el PSOE i Podem.

"De parlar sempre es pot parlar", ha resumit en roda de premsa, en què ha assegurat que encara no han rebut una proposta formal del Govern espanyol per negociar i que, per tant, encara no han pogut calibrar si un pacte és possible.

Sobre l'acord assolit entre el PSOE i Podem, Bel ha assenyalat que no s'esmenta el nivell d'inversions que l'Estat dedicaria a Catalunya, i ha considerat que hauria d'augmentar notablement perquè aquests darrers anys ha estat "reduït".

També ha considerat que la rebaixa impositiva a la petita i la mitjana empresa és insuficient, i ha conclòs que no aclareix com reactivar l'economia productiva, el sector industrial i el sector de la investigació i el desenvolupament.

 

Bel ha afirmat que el seu partit avala un augment del Salari Mínim Interprofessional, però ha al·legat que aquesta mesura podria promoure's de manera immediata a través d'un reial decret i no és necessària que s'inclogui en els Pressupostos si vol implementar-se.

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?