El PDeCAT recull donacions perquè Mas, Homs, Rigau i Ortega paguin les multes pel 9-N

El partit engega una campanya que farà extensible als membres de la Mesa del Parlament si són també condemnats
L'exconseller i diputat del PDeCAT, Francesc Homs, amb Artur Mas i Irene Rigau | ACN

El PDeCAT ha engegat aquest dimarts al matí la campanya de donacions per tal de "donar suport" econòmic a l'expresident de la Generalitat, Artur Mas, l’exconseller Francesc Homs, i les exconselleres Joana Ortega i Irene Rigau, tots ells inhabilitats pel 9N, i que han de fer front a les multes que se’ls hi ha imposat i les despeses legals. Els donatius recollits també podrien destinar-se a pagar altres possibles multes que s'acabin imposant a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i la resta de membres de la Mesa investigats per permetre el debat i votació de qüestions relacionades amb el procés constituent i el referèndum.


 

L’objectiu, segons el PDeCAT, és fer front a les despeses de les multes, però també "enviar el missatge a les persones inhabilitades que no estan soles en aquests moments i que la seva actuació va respondre al desig majoritari de la societat catalana". El Partit Demòcrata farà difusió de la campanya a través d’anuncis a les xarxes socials i a la pàgina web del partit. Les persones que ho desitgin podran fer arribar les seves aportacions mitjançant ingressos al número de compte ES06 2100 5000 5302 0017 4122. 
Comentaris
Per un futur nou sense dependre políticament d'Espanya
Jo vaig votar el 9N|2014 per la qual cosa contribuiré a pagar aquest impost afinat per la fiscalia espanyola.
Estafa a l'alçada de l'home dels 2000 tumors
Això ja és una vergonya total. Un crowfunding per pagar les multes de Mas (que ja cobra lo seu com ex-MHP) i les seves groupies (que també cobren lo seu). I els tres cobren de diners públics.
Lluís Nicolau
El que hauríem de fer és desobeir i no pagar
i la famiglia Pujol, hi ha colaborat amb part dels beneficis?
No ho crec pas, com diuen a Castella: "lo mio es mio, y lo tuyo también"
Pel primer comentari
Seguint la teva lògica, també ajudaras a pagar les disbauxes dels Pujol? ho dic perque el poc honorable Mas va convertir el 9N en una costellada... Mentre el timó el porti corruptgència no serem lliures d'Escanya, perque tenen més interès en tapar-se les vergonyes qu'en fer un País lliure de corruptes, mira que n'han tingut d'oportunitats i no les han aprofitat...
Pel primer comentari
Seguint la teva lògica, també ajudaras a pagar les disbauxes dels Pujol? ho dic perque el poc honorable Mas va convertir el 9N en una costellada... Mentre el timó el porti corruptgència no serem lliures d'Escanya, perque tenen més interès en tapar-se les vergonyes qu'en fer un País lliure de corruptes, mira que n'han tingut d'oportunitats i no les han aprofitat...
Jep
@Pel primer comentari ....Deixant de banda el favor que us fan els jutges arxivant-vos les causes per crema de fotos del rei; amenaçar en Baños per no pensar com vosaltres, atacar seus de partits politics, fer aldarulls als carrers i tenir infiltrats del CNI, els de les CUP serviu per alguna cosa? 1.515-.1.515 empat a vots? si això no és corrupció tot plegat, jo m'ho faria veure. La vostra connivència amb la violència és més que sospitosa. Estan encantats amb vosaltres a Madrid, imbècils!
Lo Bisbe de Reïms
Fart de trolls cupaires amb immaduresa crònica! Sou l'excrement de la societat catalana!
Anacleta
Ja n'hi ha prou, per favor, donacions per patrocinar un partit polític , als rics. Que s'en vagin a fer de voluntaris unes hores a les residències de gent gran, als hospitals, a les escoles.... pq si no hi ha per pagar un sou com deu mana als treballadors, tampoc n'hi ha per finançar a tota aquesta colla de mentiders. Pero en quin mon estem,?
no anem be
Soc independentista i em sembla que les coses no ens van be. Amb una DUI tot això s'acaba. Però recollir diners per pagar la multa a Espanya em fa impressió que no veieu la independència gaire aprop.
Independència
Els espanyols ens volen posar a prova, prou que ens coneixen, ho manifesten alguns comentaris de l'arc independentista. Algú s'imagina l'inefable G. Albiol o algú de la seva corda, maleint Rabell, Coscubiela o algú de la seva corda per la seva "forma" de defensar la unitat d'Espanya, i a l'inrevés? A veure quan alguns aprenen a interpretar que vol dir unitat temporal per a aconseguir o defensar alguna fita col·lectiva important. Els estats consolidats si que ho saben, en el nostre cas encara no.
Anem bé
Soc independentista i em sembla que les coses ens van prou bé. La nostra fita és quelcom molt important i sabem que no hi ha cap guió de com s'ha de fer, ja que l'estat del qual ens volem separar és imprevisible. Solament sabem una cosa, que l'estat espanyol, davant el món, no pot utilitzar els mètodes repressius i violents dels segles XVIII al XX. Dit això respectem la diversitat independentista i no ens entretinguem, en anècdotes i qüestions que no són gens decisives.
ona
Em sembla inconcebible que es prtengui pagar les multes. I més que s'involucri a la citadania, voluntàriament, d'acord, però igualment no em sembla bé. És política i ho han de resoldre políticament, amb una bona desobediència, no pagant. Si els embarguen, denunciar-ho.

envia el comentari