El PDeCAT demana la reobertura del sector de l’esport

Àngels Chacón recorda que el sector de l'esport ha pres mesures de seguretat per evitar perills

La candidata del PDeCAT a la presidència de la Generalitat, Àngels Chacón, ha defensat aquest dissabte la reboertura dels centres esportius. Chacón ha assegurat que el sector de l’esport “ajuda a la realització personal i col·lectiva de la ciutadania” i ha recordat que “és un sector que representa una activitat econòmica important, amb una xarxa de centres i entitats escampada per tot el territori i que en aquests moments es veu molt afectada per la limitació d’activitats”.

Chacón ha destacat que el sector de l’esport ha adoptat mesures perquè la pràctica de l’esport sigui segura: “Els centres han pres les mesures de seguretat que calia per poder continuar la seva activitat sense posar en perill la salut de les persones, per això reivindiquem l’obertura dels centres esportius, l’aplicació de tests massius a tots els esportistes federats i la represa de l’activitat a l’esport de base perquè l’esport també és salut”, ha conclòs.

Crítiques a Illa

D’altra banda Chacón ha exigit al candidat del PSC, Salvador Illa, que deixi el ministeri de Sanitat i li pregunta si “les decisions que està prenent les últimes setmanes responen a criteris sanitaris o partidistes”. Chacón ha acusat al PSOE d’aplicar “un 155 al PSC perquè no ha respectat el candidat que havia escollit la militància del partit”. A parer seu, el Comitè Federal que els socialistes han celebrat a Barcelona aquest dissabte per “coronar” Illa és “un més dels tics intervencionistes a què ja ens té acostumats el PSOE”.

La candidata del PDeCAT creu que Illa està “trigant” a deixar el ministeri de Sanitat i li ha preguntat si “l’endarreriment o no de la data de les eleccions respon a criteris de salut o a criteris de partit”. A més ha advertit de “la responsabilitat de les persones que es contagiïn en aquesta jornada electoral”.

Comentaris

  MIKI 24/01/2021 12:51 pm
  Intentant rascar algun vot del cabrejats del gimnas?, vendries a t'he mare per un vot.
  Ignasi Contreras 24/01/2021 12:08 pm
  Els gimnasos son centre de producció del COVID, i aquesta senyoreta no ho sap? Deu meu, que inconscient es la senyoreta
  Olímpics de la menjadora 24/01/2021 3:46 am
  Després del 14-F i sense un trist diputat, passaran avall igual que van passar els paràsits del Duran del Palace. I aleshores els quedarà l'esport per distreure's. Això sí: pagant en comptes de cobrant. Perquè la menjadora dirà siau!
  Ricard 23/01/2021 9:34 pm
  Oscar: tot pel vot.

Nou comentari