El PDeCAT avança les negociacions amb la Crida pel 28-A però tot està obert

El secretari d'organització del partit, Ferran Bel, diu que la candidatura es vertebra "entorn al PDeCAT" i destaca la "generositat" dels demòcrates

 

El secretari d'organització del PDeCAT, Ferran Bel, ha assegurat aquest dissabte que "s'està avançant" en les negociacions amb la Crida per "intentar ampliar" les candidatures per a les properes eleccions generals però ha advertit que "no hi ha res tancat". En declaracions a la premsa, Bel ha dit que ara "cadascú ha de fer els processos interns que ha de fer" però s'ha mostrat "satisfet" perquè la candidatura resultat "acabarà aixecant moltes expectatives. "Una vegada més donarem la volta a totes aquestes enquestes que pronostiquen uns resultats però que a les últimes conteses electorals s'ha comprovat que després són uns altres", ha dit. Segons Bel, les candidatures s'han de vertebrar "entorn al PDeCAT" i "evidentment han de tenir presència" de gent amb "molt bagatge" al partit.

 

 

Bel ha defensat que la formació demòcrata està fent un exercici de "generositat" per incorporar "diferents actors" en la configuració d'unes llistes que ja van acordar amb la direcció que es farien sota la marcat JxCat. Bel ha dit que al PDeCAT tenen "capital humà de primera línia" i que les seves candidatures tindran "la millor gent". Amb tot, ha reiterat la seva voluntat de no tancar-les "només a la gent del PDeCAT", sinó obrir-les també a altres projectes. 

 

Comentaris