El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El partit de Gordó s’alia amb el PDeCAT
  • CA

Més de vint noms amb carnet de Convergents, el partit sobiranista fundat per Germà Gordó, s’integren a les llistes del PDeCAT que s’han aprovat aquest vespre en el consell nacional d’Àngels Chacón. Paral·lelament, el consell nacional de Convergents ha aprovat l’acord electoral amb el PDeCAT de cara el 14-F, just abans d’aprovar-se les llistes.

Fonts de la formació de Gordó, asseguren a El Món que aquest acord electoral “sigui el primer pas per a la construcció d’una gran força sobiranista i de centre que ha de tenir el PDeCAT com a columna vertebral a la qual Convergents d’incorporarà amb tota la seva força. Entre els noms que apareixen hi ha la mà dreta de Gordó al partit, Teresa Pitarch, que havia de ser la cap de llista de la formació nascuda com un spin off després de la refundació de CDC.

En el mateix moment de l’acord, la cap de files del PDeCAT a les eleccions a Parlament del 14F, Àngels Chacón, ha defensat que la seva formació es presenta als comicis amb l’objectiu d’assolir la independència de Catalunya, perquè és una “eina per millorar la vida dels ciutadans, però amb propostes realistes “.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa