El noi que va robar la placa del Consell per la República es disculpa amb Puigdemont

El jove, català i de 25 anys, demana perdó en una carta per la seva "irresponsabilitat" i ho titlla "d'error"

El noi que fa uns dies va robar la placa que hi havia a la Casa de la República, la seu del Consell per la República, a Waterloo, l’ha tornat. Carles Puigdemont ha fet públic a les xarxes el gest del jove, que va enviar una carta de penediment a l’expresident de la Generalitat demanant-li disculpes i reclamant poder tornar la placa. Finalment, el noi ha tornat a anar a Waterloo per poder retornar la placa personalment i parlar amb Puigdemont, que dona “l’incident per tancat i resolt”.”El noi que va endur-se la placa de la Casa de la República va fer-me arribar, poques hores després de l’error, una carta de penediment i disculpa. Avui ha estat valent i ha vingut a retornar-me la placa. Li agraeixo molt el gest, que l’honora. Dono l’incident per tancat i resolt”. Amb aquestes paraules de Carles Puigdemont, l’expresident ha fet públic el final de la bretolada que fa uns dies començava amb el robatori de la placa de la porta del Consell per la República, i que va portar-lo a distribuir a les xarxes les imatges i fotografies del jove que va endur-se el rètol.

Ara, després que el jove hagi estat de nou a Waterloo per tornar la placa i disculpar-se personalment amb Puigdemont, l’expresident ha acompanyat el seu missatge amb unes fotografies que demostren el retorn del rètol i una còpia de la carta del noi. A la missiva “demana sinceres disculpes” a Puigdemont i assegura que no pretenia “intimidar ni actuar amb sentiment de violència, manifestar odi cap al que representa ni posar-se enmig del seu legítim compromís polític”. “El vandalisme mai pot ser una resposta vàlida a cap opinió i, en conseqüència, vull compartir el meu profund penediment per aquest error”, comenta el noi.

A més, assegura que s’estima Catalunya “tant com” Puigdemont i que “les raons que el van portar a fer això són les pròpies d’una acció irresponsable i fora de lloc sense excuses ni cap matisació”. “Soc jove però aquesta és la lliçó més important que he tingut fins ara, i amb aquest acte he traït els principis i valors que m’ha transmès la meva família”, conclou el noi.

Comentaris

    Si que ha estat valent aquest noi 24/05/2021 6:51 am
    Més que el poc honorable batxiller quan va suspendre la DUI en 8 segons i va fugir
    123
    171
    Respon
      Ricard 24/05/2021 11:01 am
      Hi ha una petita diferència: al noi el perseguirien els belgues. Al President el persegueixen els castellanises, il·legalment, aquells que t'agredeixen per votar i et posen les camionetes amb l'himne del seu imperi a tot drap quan disolem manifestacions a Barcelona o es dediquen a arrencar de nit com a delincuents estelades o llaços grocs. Al darrer al que van enxampar el van assassinar. És un contrast, oi?
      44
      13
      Respon
    LlunyDeCat 24/05/2021 3:51 am
    L'Espanyol es diu Francisco Sanchís Vives i viu a Luxembourg on treballa a la Deutsche Bank. És nascut a Barcelona i el seu advocat li ha fet fer la lletra en català. Tot el contingut de la lletra és per evitar-se l'acció penal contra ell a Bèlgica i que el Banc no el foti fora. Un altre descendent dels Colons i Ocupants Espanyols.
      Ricard 24/05/2021 11:02 am
      Seria interessant saber les llengües que sap en la frequència en què empra la llengua catalana. Espero que ho faci sovint. En tot cas si es disculpa em sembla encertat, encara que també eviti l'acció de la justícia.
    Miquel 23/05/2021 9:57 pm
    Yo no le creo, si no hubiese quedado retratado en camaras creo que no se hubiera disculpado. Supongo que se ha disculpado basicamente por dos razones (de conveniencia y no de arrepentimiento), 1) porque vive en Cataluña y pordrian reconocerle por las calles, 2) porque algun abogado le debe haber informado que en Belgica (a diferencia de España) la justicia funciona bien (como por todo el norte de Europa).
    Vendetta 23/05/2021 9:29 pm
    Mal redactat un colon ke ocupa catalunya, de res
    Según Blas de Lezo ... 23/05/2021 8:14 pm
    ... «Todo buen español debería mear siempre mirando a Inglaterra». Buen español, si pasas por las badlands de Waterloo méate mirando a Inglaterra pero en el felpudo de Villamoñas per la Republiqueta catalana puigdemontiensis. Tu patria no te lo va a agradecer pero te vas a sentir de puta madre.
      fat boy 24/05/2021 10:56 am
      a vosaltres si que se us pixen a la boca des del castell de Gibraltar .
    RAMON A 23/05/2021 5:17 pm
    El mes important es rectificar
    Baixcamper 23/05/2021 5:14 pm
    Una disculpa és insuficient. El mínim q se li hauria de reclamar és la restitució, deixar-ho tot com estava abans de la bretolada. El MHP s’ha equivocat. Qui cobrirà el cost de tornar-ho a lloc?
    Doctor Strangelove 23/05/2021 4:52 pm
    És un montatge fet pel batxiller i els seus. Aquest pobre home, no sap estar ni un moment sense que es parli d'ell. Només és un pobre malalt, amb l'ego pels núvols. Doc.
      Pedro 23/05/2021 5:51 pm
      ¿ Alguna conclusión del porqué la gente se lo cree todo ?
    Lleida 23/05/2021 4:20 pm
    El meu pare em va ensenyar que quan et demanen perdó, l'has d'acceptar i perdonar.
      Pedro 23/05/2021 5:52 pm
      Eso era antes.
    fat boy 23/05/2021 3:32 pm
    Es un radical violent que ha comes un acte de terrorisme i se l'ha de jutjar com a tal.
    Pedro 23/05/2021 3:19 pm
    Que planeado ha sido todo.
    Gonzalo 23/05/2021 3:17 pm
    La próxima vez, no vayas con el coche....y tapate la cara!!!!
    Ricard 23/05/2021 2:57 pm
    Corregir demostra intel.ligencia. Evita la persecució legal i demostra valentia. Be pel noi.
    Veritas 23/05/2021 2:22 pm
    Enèsim exemple de la covardia i estupidesa nyorda. Aquestes deixalles nyordes només són valentes quan gaudeixen del suport i empar de grisos i pikoletos

Nou comentari