El ministre d’Universitats refreda els rumors sobre la seva sortida del govern espanyol

Castells ha posat en qüestió les informacions que han transcendit perquè "o no m'assabento de res als Consells de Ministres o no és així"

El ministre d’Universitats, Manuel Castells, ha afirmat aquest divendres davant les informacions sobre que el president de govern espanyol preveu fer una crisi de govern que el podria excloure de l’executiu que no li consta res, “tampoc el contrari”. En declaracions als periodistes, després de participar a la xerrada Campus universitaris: laboratoris per a les ciutats sostenibles organitzada en l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la Universitat Autònoma de Barcelona (ICTA-UAB), Castells ha posat en qüestió les informacions que han transcendit perquè el que “passa en el Consell de Ministres o no m’assabento de res o no és així”. Amb tot, el titular d’Universitats ha assumit que la decisió és “exclusiva i absoluta” del president del Govern i ha qüestionat que la resta de ministres tingui alguna idea de canvis.

Segons les informacions d’El Español i la SER  fonts properes al partit socialista expliquen que la remodelació de l’executiu que estudia Sánchez es duria a terme abans de l’estiu, de tal manera que es pogués començar el curs el setembre vinent amb l’equip reforçat. L’objectiu del president espanyol seria passar pàgina per encarar els dos últims anys de mandat amb la recuperació econòmica com a eix central de la seva actuació. La crisi implicaria l’eliminació de diversos ministeris per aprimar l’equip de govern.

Nou comentari