El ministre Campo creu que si la Justícia crida Joan Carles I tornaria en “dos segons”

No veu tracte de favor de la Fiscalia al rei emèrit

El ministre de Justícia, Juan Carles Campo, “espera” que la ciutadania no consideri com a “tracte de favor” el fet que la Fiscalia hagi desestimat demanar que el rei emèrit, Joan Carles de Borbó, declari com a testimoni per la seva regularització fiscal, tal com apunta aquest dijous La Razón. Segons Campo, la Fiscalia actua de la mateixa manera “cada dia” quan entén que el testimoni no és necessari perquè hi ha documents que acrediten la investigació, i en tot cas el rei emèrit compareixeria davant la Justícia si aquesta el requerís. “Si fos cridat crec que trigaria dos segons en venir”, ha sentenciat.

Comentaris

  RAMON A 15/04/2021 5:06 pm
  A mes a mes conya
  Lleida 15/04/2021 4:15 pm
  Tots iguals davant la llei, quina estafa....
  Cientific. 15/04/2021 4:06 pm
  Impossible. La teoria de la relativitat diu que no es pot còrrer més que la llum.
  Ricard 15/04/2021 3:00 pm
  La justícia castellanista només reclamarà al rei dels castellans quan estigui pactat tot. I evidentment el pacte no incloura cap pena significativa. També sembla molt probable que simplement la autodenominada "justícia" esperi que el rei castellà mori.
  L'OBSERVADOR ASTORAT 15/04/2021 2:00 pm
  De qué us estranyeu!!! El PSOE=PSC (Federal???-Republicà???), és ara mateix el principal "PARTIT MONÀRQUIC", i també el “COL.LABORADOR NECESSARI i CLAU DE VOLTA" del corrupte i pútrid Deep State Ñ (Borbònic-Franquista 2.0), hereu i continuador d’un Estat “Genocida-Feixista”.
  Luna Barceló 15/04/2021 1:25 pm
  Aquest comentari el pot fer aquest ministre que dona suport a que no es toqui la monarquía i que sap a més que la justícia no cridarà al rei fugat, o no és així?
  borinot 15/04/2021 12:53 pm
  au va campo, i vaij jo hi m'ho crec, no me hagas más reir la injustícia española, no és igual per a tothom, hacienda somos todos, menos los que no nos interesan ... españa

Nou comentari