El mail que explicaria la purga de candidats a l'ANC

Un correu electrònic recomana "llistes de candidats" que coincideix amb els admesos i exclosos

 

 

 

La pugna a l'ANC puja el to. Després de la polèmica per l'exclusió de candidats com Antonio Baños o l'admissió de candidats que estarien impedits estatutàriament, ha aparegut un mail en el que es recomana el vot per uns candidats determinats amb unes llistes adjuntades amb els noms que "s'haurien de votar". Unes recomanacions o documents expressament prohibits pel reglament electoral de l'entitat i que coincideix amb els candidats exclosos i admesos per la Junta electoral de l'entitat.

 

 

El mail, remès per un dels fundadors de l'entitat, alerta de candidats com David Minoves, Elisenda Paluzié o Pep Cruanyes, coneguts com minovistes, i que titlla de "gent famosa" i els retreu que "mai han tingut vida activa a l'ANC". Així mateix, destaca els noms que ha exclòs per la seva militància a un partit perquè en "aquesta nova etapa l'ANC haurà de tornar a plantar-se molt fort davant els partits".  El correu també subratlla si els candidats que s'han presentat "estaven compromesos amb la feina de l'ANC o bé hi havien aterrat ara". 

 

 

El signant del mail recorda que la tria de candidats és "en resposta al que molts de vosaltres m'heu demanat a causa del particular sistema d'eleccions que fa que, sobretot en la candidatura nacional, no tingueu altra referència que la posen els candidats".

 

 
El llistat que proposen de candidats votables

 

 

Comentaris