El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El jutge rebutja la cautelar de la fiscalia i manté el cartell de Vox sobre els ‘mena’
  • CA

El Jutjat d’Instrucció número 48 de Madrid ha rebutjat aquest dijous la retirada cautelar del cartell electoral de Vox instal·lada en l’estació de Sol en el qual es compara la pensió de jubilació amb el cost mensual destinat als menes. El titular del jutjat ha denegat així la mesura cautelar sol·licitada per la Fiscalia Provincial per a la retirada del cartell en estimar que “no es dóna ni perill per la demora, ni aparença de bon dret”.

En concret, la Fiscalia ha reclamat “en el termini més breu possible” la retirada del cartell publicitari on es visualitza la imatge del rostre d’una dona major a qui s’atribueix la condició de “àvia” i s’imputa com a cost econòmic en concepte de pensió la quantitat de 426 euros. La sol·licitud de retirada del cartell no sols afectava el que s’exhibeix en l’estació de Sol del Metre de Madrid, sinó també “a tots els d’idèntic contingut exposats en qualsevol altre espai publicitari i col·locat per l’anunciant denunciat”.

Després de la desestimació de la mesura cautelar sol·licitada, serà el Jutjat d’Instrucció número 53, òrgan encarregat de la causa, el que continuï el procediment instat pel ministeri públic per la suposada comissió d’un delicte d’odi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa