El Homrani admet que “ningú té fulls de ruta clars”

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies se sincera i reconeix que només "hi ha una estratègia de fons"

 

 

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, admet en obert i de manera clara que l’independentisme no té un camí clar ni una agenda concreta per implementar la República. “Ningú té un full de ruta clar i si algú el té, que l’expliqui”,  va sentenciar el conseller en u a entrevista al programa Preguntes Freqüents d’aquest dissabte. Ara bé, el Homrari sí que apunta que hi ha “una estratègia de fons” però sense un “calendari concret” com si que hi havia l’1 d’Octubre. 

 

 

“Toca enfortir-nos, no afeblir-nos, hem de tenir la capacitat d’atraure, de ser més i depèn de la manera que ho fem no atraurem”, assenyala Chakir el Homrari. Una tesi que segons el seu parer sempre és la que ha defensat el president d’ERC i pres polític, Oriol Junqueras. Malgrat no hi hagi cap full de ruta, el Homrani -home amb molt pes dins el partit- assegura que “no es contempla cap mena de retorn a l’autonomisme” perquè l’octubre de 2017 “ho ha canviat tot”. A ERC,però som prou llestos per fer una conferència nacional i per dir que ningú té cap full de ruta clar i si algú el té que l’expliqui”, afegeix. 

 

 

En aquest sentit, el conseller proposa una “mirada profunda, llarga i honesta la realitat” que “ens obliga a ser més forts, en 10 anys ens hem enfortit una barbaritat i si fem bé la feina ens enfortirem encara més”.  La fórmula és pel conseller treballar  amb els “drets”.  “No hi ha un full de ruta amb calendari, no n’hi ha i no me n’inventaré un”, ha enfatitzat. “Hi ha una estratègia de fons però no un full de ruta amb dates concrets, com va passar el’1 -O , tots som conscients que no n’hi ha però sí que estem creant les condicions per generar la finestra d’oportunitat”, conclou el conseller.

 

 

Nou comentari