El Govern fa una crida a la responsabilitat del poder judicial

Aragonès diu que l'Executiu "batallarà fins al final" per defensar el 30-M

El vicepresident del Govern amb funcions de president, Pere Aragonès, ha anunciat aquest dimecres que l’Executiu “batallarà fins al final” per defensar davant la justícia la celebració de les eleccions al Parlament el 30 de maig. En una intervenció a la reunió de la Diputació Permanent del Parlament, Aragonès ha assegurat que el Govern té la “raó sanitària” i que cal defensar el dret a la salut i el dret a vot amb “llibertat i seguretat“.

El republicà ha fet una crida a la responsabilitat del poder judicial i ha demanat que resolgui la qüestió amb la “màxima urgència” per no posar en qüestió el procés electoral. Aragonès ha mostrat “preocupació, perplexitat i indignació” per la suspensió del decret d’ajornament per part del TSJC.

Comentaris

  joandomenec 20/01/2021 6:36 pm
  "preocupació, perplexitat i indignació" expressa aquest pobre home i demana responsabilitat als jutges. Després de tot el que ha caigut i continua passant, aquest pobre home encara demana "responsabilitat"? És com un esclau demanant clemència a l'amo. Aragonès i el seu partit arrossegats com els cucs.
  Puchmelón 20/01/2021 6:11 pm
  Responsabilidad del Poder Judicial frente a la ineptitud de los indepes. ¡¡¡ Ja,jajajajaja jajajajaja jajajajaja !!!
  enterrador 20/01/2021 3:36 pm
  ERC, cuando lleguéis al poder, gracias a la Moncloa/Casa Real , ¿Qué vais a hacer?, La Generalitat está desde Sep-2017 sin "auctoritas" sin "potestas", al Parlament , autodestruido gracias a Torrent and Boys, Catalunya NO TIENE ya capacidad de autogobierno, gracias a vosotros ERC, ¿ que cuento nos vais a contar ?, la culpa del 3%, de Pujol, de A. Más, de la Pantoja , vuestra ceguera por conseguir la poltrona os ha hecho enloquecer. " Alea iacta est "
  gavanenc 20/01/2021 3:05 pm
  Responsabilitat del poder judicial...? Vinga home, no fotis riure......
  Luisnomeacuerdo 20/01/2021 2:52 pm
  Milhaus te van a hacer el mismo caso que en el colegio, donde el rufi te quitaba el bollicao y te chivabas a la seño.
  fideli 20/01/2021 2:31 pm
  Pere, plega... Vés-te'n a casa.

Nou comentari