El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El govern espanyol emmarca la visita de Rosell a Junqueras “en l’àmbit de la normalitat”
  • CA

 

La vicepresidenta del govern espanyol, Carmen Calvo, ha emmarcat aquest dimecres en “l’àmbit de la normalitat” la visita que el president de la CEOE, Juan Rosell, va fer al líder d’ERC Oriol Junqueras a la presó de Lledoners. Ho ha dit abans d’entrar a la cerimònia d’entrega dels Premis Pimes de PIMEC, que té lloc aquest dimecres al vespre a Barcelona. En una entrevista radiofònica prèvia a Onda Cero, Calvo havia revelat que tenia coneixement de la visita, perquè li havia comunicat el mateix Rosell. “Qualsevol persona a la presó té dret a rebre visites i qualsevol ciutadà té dret a visitar-la”, ha recordat Calvo. 

 

La vicepresidenta del govern espanyol també ha explicat als periodistes que aquesta tarda s’ha reunit amb el seu homòleg català, Pere Aragonès. Han parlat de diversos temes, com ara la necessitat de posar data a la comissió bilateral d’infraestructures.

 

Calvo també ha explicat que ha estat parlant amb Aragonès de les possibilitats “molt bones” que s’obririen per a Catalunya si tiren endavant els Pressupostos Generals de l’Estat. En aquest sentit, la número dos del govern de Pedro Sánchez ha afirmat que Catalunya podria fer servir “de manera més àmplia” els seus pressupostos. “Estem parlant d’una quantitat important, 2.200 milions”, ha afirmat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa