El Govern envia dos informes a l’ONU sobre els perills del delicte de sedició i el Tribunal de Comptes

Tots dos documents s'han lliurat al Relator Especial sobre el Dret a la Llibertat de Reunió Pacífica i d'Associació

La direcció general per a la Promoció i Defensa dels Drets Humans (DGDH), que depèn de la Conselleria d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat, ha enviat a l’ONU dos informes que assenyalen la “indefensió que generen per als Drets Humans el delicte de sedició espanyol i les actuacions del Tribunal de Comptes“, segons ha informat aquest divendres en un comunicat.

Ha defensat la “necessitat de modificar el delicte de sedició a Espanya per a protegir el dret a la protesta”, i ha assegurat que l’actuació del Tribunal de Comptes genera un impacte en la llibertat d’expressió, de participació política i de la garantia del principi de tutela judicial efectiva.

Tots dos documents s’han lliurat al Relator Especial sobre el Dret a la Llibertat de Reunió Pacífica i d’Associació de l’Oficina de l’Alt Comissionat per als Drets Humans, Clément Nyaletsossi Voule, amb l’objectiu que s’incorporin a l’informe que presentarà en el Consell de Drets Humans que abordarà la seva protecció en protestes pacífiques durant situacions de crisis.

Comentaris

  MHP 06/08/2021 8:08 pm
  Ah, val, els documents s'han enviat al organisme super subvencionat per la Generalitatjejeje, no hi ha res com pagar per que diguin el que tu vulguis, penòs. Cada cop es veu méss el llautó d'aquest governet mentider.
  Català 07/08/2021 10:24 am
  I els de la ONU es donaran per assabentats inllestos.
  Estatotpagat 07/08/2021 1:12 pm
  Cada vez más mentirosos los lazistas ....no fue desobediencia ....fue un golpe a la democracia ..
  Pedro 07/08/2021 9:59 pm
  Para eso sí que hay dinero.

Nou comentari