El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El Govern destina més de 300 milions a millorar la xarxa viària i el transport públic
  • CA

La Conselleria de Vicepresidència, Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat ha destinat més de 300 milions d’euros en obres per a la millora de la xarxa viària i reforçar el sistema de transport públic durant l’estiu. El Govern preveu executar o finalitzar durant aquest estiu unes 60 actuacions en la xarxa viària, destinades a l’eixamplament i millora del traçat de diverses carreteres, la construcció de variants o actuacions per a millorar la funcionalitat, la seguretat i la connectivitat en determinats trams.

Entre les obres en marxa, l’Executiu destaca les que s’estan realitzant en la carretera C-17, que en conjunt sumen una inversió de 60 milions d’euros i que inclouen la creació d’un tercer carril en els dos sentits de la marxa entre Parets del Vallès, Lliçà de Vall i Granollers (Barcelona).

El Govern compta també amb obres en curs o en licitació per valor de 100 milions d’euros per a millorar el servei de metro, amb actuacions de modernització i ampliació de la xarxa i l’adaptació per a persones amb mobilitat reduïda. Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) també està executant actuacions per a millorar l’oferta de serveis en les seves línies, com la millora del túnel entre les estacions d’Almeda i Cornellà Riera.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa