El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El 100% de les meses electorals, constituïdes
  • CA

Les meses electoras s’han pogut constituir amb normalitat i es podrà votar sense problemes. Així ho ha manifestat el conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Bernat Solé, en la primera compareixença des del Parlament per fer un primer balanç de situació. I el fet és que el Govern no ha notificat cap incidència destacable, totes les que s’han produït han estat “puntuals” i de fàcil resolució. Als volts de les 11.15 hores, Solé ha piulat informat de la constitució del 100% de les meses electorals, minuts després de la seva compareixença per fer balanç de l’obertura.

L’obertura de meses a les 10 hores d’avui era idèntica a la del 2017, un 97,4% obertes, ha comentat satisfet Solé. El conseller ha indicat que en cas que alguna no es pogués posar en marxa caldrà esperar què decideix la Junta Electoral. Tot i que ha afirmat que res fa preveure que els resultats no es facin públics aquest diumenge, sí ha reconegut que segurament es farà més tard de l’habitual.

Solé ha reclamat a la ciutadania que vagi a votar seguint les recomanacions de seguretat i respectant les franges horàries.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa