El Govern demanarà recuperar el toc de queda en “qüestió d’hores”

Albert Batlle ha avançat que la petició és imminent

El tinent d’alcaldia de Seguretat i Prevenció, Albert Batlle, ha avançat aquest matí que el Govern de la Generalitat demanarà recuperar el toc de queda aviat per intentar frenar l’explosió de casos de Covid-19 a Catalunya. “Estem a les portes que es decreti un nou toc de queda”, ha dit Batlle, que va assistir a la reunió dels ajuntaments amb les conselleries de Presidència, Salut i Interior per discutir com posar en pràctica les noves restriccions.

“Suposo que de moment afectarà els pròxims 15 dies i a partir d’aquí es veurà com evoluciona”, ha explicat Batlle durant la Comissió de Presidència de l’Ajuntament de Barcelona. A hores d’ara el Govern no ha confirmat la notícia, tot i que fa dies que medita la fórmula legal per poder-lo demanar. Aquest dimarts els serveis jurídics de la Generalitat van donar llum verda a demanar al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que imposi un toc de queda a les ciutats amb major incidència de la Covid-19.

Comentaris

  Gonzalo 14/07/2021 1:27 pm
  Los que eran mejores y sabrían hacerlo mejor si les hubiesen dado competencias....vaya tela....de Cataluña al cielo.
  bs 14/07/2021 1:44 pm
  a les 23:00h
  Karma 14/07/2021 3:13 pm
  Ya te digo, que soberbia catalana más mala! NOSALTRES, NOSALTRES!! Si yo tuviera las competencias lo haría 1000 veces mejor, y no tendríamos víctimas blablabla y blablabla.... Sois unos incompetentes y solo sabéis improvisar. La peor tasa de contagio MUNDIAL señores, MUNDIAL. El mon ens mira...ya te digo que nos mira...

Nou comentari