El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El Govern demana a Sánchez que faci el teletreball obligatori
  • CA

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha reclamat aquest dimarts al govern espanyol que faci el teletreball obligatori per tal de poder reduir la mobilitat i millorar les dades de la Covid-19. Budó ha reclamat el teletreball com a “dret” i al mateix temps ha reiterat que l’Estat ha de mobilitzar recursos per oferir ajudes directes als sectors afectats per la restriccions que s’imposen per la pandèmia. La demanda d’obligar a teletreballar ja l’ha fet darrerament el vicepresident del Govern, Pere Aragonès.

“Les restriccions han suposat un cop molt dur per tot el món”, ha recordat Budó. “Per parar el cop hem anat posant recursos, més de 841 milions d’euros a disposició de sectors afectats”, ha afrimat la portaveu.

Budó ha reconegut que la quantitat “no és suficient per solucionar els problemes de tothom” però ha advertit que el Govern està fent “tot el que està” a les seves mans “amb les eines limitades que tenim”.

“Qui sí pot ajudar —ha afegit Budó— és el govern espanyol i fins ara no ha mobilitzat ni un sol euro per injectar liquiditat a les empreses i a la gent que més està patint”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: fideli a gener 12, 2021 | 14:03
    fideli gener 12, 2021 | 14:03
    aquesta és la pena que tenim: haver de demanar permís... fins i tot per cagar...
  2. Icona del comentari de: Ramon a gener 12, 2021 | 14:19
    Ramon gener 12, 2021 | 14:19
    La campanya a favor d'ERC la fa Espanya. I la campanya contra ERC la fa ERC.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa