El Govern comença a activar l’oficina de Puigdemont

El DOGC publica el nomenament de l'historiador i professor Josep Lluís Alay com a responsable de l'Oficina de l'Expresident Carles Puigdemont

 

El Govern ja ha posat en marxa l’oficina de Carles Puigdemont. El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) publica aquest divendres el nomenament de l’historiador i professor Josep Lluís Alay com a responsable de l’Oficina de l’Expresident Carles Puigdemont. Per una banda publica el cessament del senyor Josep Lluís Alay Rodríguez com a personal eventual del Departament de la Presidència -com a coordinador de les polítiques internacionals de la Presidència-; i, de l’altra, el nomenament d’Alay com a personal eventual del Departament de la Presidència. Les funcions de l’historiador seran: “Dirigir i organitzar les tasques de tot el personal de l’Oficina de l’Expresident; Organitzar i controlar els actes, les audiències, les visites i els viatges de l’expresident; Gestionar i controlar el pressupost assignat a l’Oficina; Fer tasques de protocol i de relacions amb la premsa i els mitjans de comunicació de l’expresident”. 

 

Segons Rac1, ja s’està buscant lloc pel despatx i, almenys en un primer moment, s’instal·larà a Barcelona. La llei no diu que hagi d’estar on visqui l’expresident. Puigdemont ara mateix viu a Hamburg, però no té un lloc permanent de residència i preveia tornar a Bèlgica. Alay era un dels quatre acompanyants al cotxe de Puigdemont quan el van detenir a Alemanya. Per aquesta raó, l’Audiència Nacional l’investiga per un suposat delicte d’encobriment.

Nou comentari