El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El Govern allarga dues setmanes el toc de queda
  • CA

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha anunciat que a partir d’avui mateix el criteri per establir el toc de queda passar a ser de 250 casos per cada 100.000 habitants. Plaja ha argumentat que la pressió assistencial és “molt alta” i que fa falta baixar-la urgentment. “La mesura es sol·licita per dues setmanes i no 7 dies, com s’havia fet les setmanes anteriors, perquè cal baixar la pressió assistencial en els propers dies”, ha dit la portaveu del Govern.

Pel que fa al canvi de criteri de 400 a 250 casos cada 100.000 habitants, la portaveu ha explicat que segueix sent una xifra “molt alta”, ja que és el doble que els 125 casos per cada 200.000 habitants que es considera com a situació “de risc extrem”.

En la roda de premsa Plaja també ha demanat que la gent que pugui demanar cita ho facim encara que es trobin fora del seu lloc de residència habitual, tot i que la segona dosi de la vacuna s’haurà d’administrar al mateix punt de vacunació que la primera dosi.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Castellarenc a agost 03, 2021 | 14:49
    Castellarenc agost 03, 2021 | 14:49
    A i ja em va bé, el toc de queda. Si més no, no haig de suportar l'escàndol dels torrats a altes hores de la nit. Ja s'hi pot quedar per sempre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa