El Govern acusa Vox de convertir el seus actes en “provocacions”

Budó diu que sempre s'intervendrà per aturar la violència

La portaveu del Govern en funcions, Meritxell Budó, ha acusat aquest dimarts el partit d’extrema dreta Vox de convertir els seus actes en “provocacions”. Budó ha dit que Vox “no està atenent les indicacions de les forces de seguretat de l’Estat” i ha advertit que el que fan és posar “en risc la seva seguretat, la dels manifestants i la dels Mossos d’Esquadra”. La portaveu ha acusat Vox de buscar aquest objectiu: “El que entenem és que això ja està fet amb un segon objectiu: passen de ser actes polítics a ser provocacions”. Davant d’aquesta situació, ha afegit, “demanem la màxima responsabilitat a tothom”.

Budó ha reiterat que el Govern sempre intervindrà quan es produeixin fets violents.

Comentaris

  Ramon 09/02/2021 4:04 pm
  No hauríem d'entrar en aquest joc. Vox és enemic nacional, no necessàriament ideològic. Tret de l'agenda nacional, és tan lícit que un català estigui d'acord amb Vox, com que hi estigui amb Podemos. Vox és Tomás Roncero. La màfia sociata, Florentino.
  No diguis feixistes, només són espanyols 09/02/2021 3:57 pm
  El Govern de Catalunya no hauria de donar cobertura als colons espanyols que ens volen exterminar. Si provoquen i fan res il·legal que els detinguin i els acusin tal com la Generalitat ha acusat a independentistes, i si no que callin. Ja està bé de donar bola a Vox, que sembleu rucs.
  Ricard 09/02/2021 3:47 pm
  Ciudadanus i Vox són el mateix, ETM, o estrangers muntant merder. Es de les poques maneres de motivar a votar-los a la genteta que els vota. Com els "comentaristes" que tinc més amunt.
  Ultra Sur contra Boixos Nois 09/02/2021 3:18 pm
  Tots són la mateixa merda i Budó també.
  Memudo pucherazo querían montar los supremacistas golpistas. 09/02/2021 3:12 pm
  Igualito que la republiqueta que también querían colarnos.
  Pajaritu 09/02/2021 1:53 pm
  Nada, nada... fascistas acusando de fascismo a quien le niegan lo que ellos exigen para sí.
   UFF 09/02/2021 3:46 pm
   estas desplumado paleto

Nou comentari