El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El conseller que organitza les eleccions resta importància a les impugnacions
  • CA

El conseller d’Exteriors i responsable dels protocols per a la celebració de les eleccions, Bernat Solé, ha restat importància a les impugnacions i recursos que es puguin presentar contra el decret de suspensió dels comicis del 14-F, com el que ja ha registrat la Lliga Democràtica, un altre partit i un ciutadà particular. En declaracions a Ser-Catalunya, Solé ha assegurat que “totes les convocatòries electorals i tots els decrets de convocatòria contenen interposició de recursos; per tant no és un fet irregular”.

“Aquest decret és fruit del consens unànime pel que fa a l’ajornament de les eleccions, i així es va expressar la taula de partits, i del consens majoritari pel que fa al 30-M”, ha afegit per minimitzar els recursos. A més, el conseller assegura que els propis protocols que la taula de partits havia “consensuat” i el Procicat havia aprovat “contemplava dos escenaris per a la no celebració de les eleccions“, i que la suspensió decretada s’inclou en aquests supòsits.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Erc, anal. I fabetes a gener 18, 2021 | 15:33
    Erc, anal. I fabetes gener 18, 2021 | 15:33
    Deu meu quin inutil aquest pagesset d'agramunt. Erc no te algu quesapagaalguna cosa? Quinsakdo, deu esser cato,ic practicant com el sotanes junquwras

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa