El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El Barça traspassa Deco al Chelsea per 10 milions d’euros
  • CA

Pep Guardiola ho va deixar clar el dia de la seva presentació com a nou tècnic del Barça. No compta ni amb Samuel Eto’o ni amb Ronaldinho ni amb Deco. Aquest últim, peça clau en el Barça de Frank Rijkaard, serà el primer en abandonar el Camp Nou. Segons publica la web del club, el migcampista brasiler nacionalitzat portuguès se’n va al Chelsea, on jugarà els pròxims tres anys i coincidirà amb el tècnic que l’ha dirigit a l’Eurocopa, Luiz Felipe Scolari. El Barça ha tancat l’operació per 10 milions d’euros.

S’ha acaba així l’etapa com a blaugrana de Deco, que va arribar al Barça l’estiu de 2004 procedent del Porto, on havia guanyat la Copa de la UEFA i la Champions. Pulmó al migcamp, impagable en la feina bruta, Deco va ser fonamental durant dues de les temporades més exitoses de la història del Barça. A la campanya 2004-2005 el jugador va ser clau per tal que el club català guanyés Lliga i Supercopa d’Espanya, mentre que el curs següent Deco va contribuir a que el conjunt català guanyés revalidés els títols de Lliga i Supercopa d’Espanya, i, per fi, aconseguís la desitjada Champions. A París davant l’Arsenal d’Henry i Cesc.

El Barça també anuncia a la seva web que no renovarà els contractes de dos jugadors que acababen contracte aquest 30 de juny. Tant el defensa francès Lilian Thuram com el davanter basc Santi Esquerro no formaran part del nou Barça de Pep Guardiola.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa