Dos col·laboradors de Villarejo haurien ofert secrets d’Estat a Puigdemont i Pujol a canvi de 16 milions, segons ‘El País’

Els dos expresidents de la Generalitat haurien rebutjat cap tracte, informa el diari

Dos presos col·laboradors del comissari José Manuel Villarejo s’haurien posat en contacte amb els advocats dels expresidents de la Generalitat Carles Puigdemont i Jordi Pujol per oferir-los informació privilegiada a canvi de 16 milions d’euros (cinc al primer i onze al segon, respectivament), segons publica aquest dilluns El País. El diari informa que aquests contactes de Villarejo oferien secrets d’Estat que haurien pogut servir d’ajuda als dos expresidents per les causes judicials que tenen obertes. Els advocats de Pujol i Puigdemont haurien rebutjat cap tracte d’aquest tipus.

El diari informa que aquests dos presos col·laboradors de Villarejo van aprofitar les seves sortides de permís penitenciari des de 2018 fins a 2020 per fer aquestes ofertes a advocats, polítics i periodistes. La Fiscalia Anticorrupció s’hauria adonat d’aquestes maniobres i hauria preparat un dispositiu policial per tal de controlat les operacions que el comissari Villarejo estaria dirigint des de la presó.

Comentaris

  Donec Perficiam 13/04/2021 9:27 am
  No es pot subestimar aquesta gentussa. Són mafia pura de la pitjor classe (la politica). Al Capone matava i extorsionava per diners i poder del clan (tipus macho alfa), però la mafia Caspañola com aquesta, és com un càncer que fa metàstasi en tots els àmbits i llocs on sap que pot fer més mal, i tampoc dubta a liquidar aquell que li pot perjudicar (com a mostra les morts estranyes de la Gurtel). No són Pepe Gotera y Otilio chapuzas a domicilio, sino un clan organitzat premeditadament i sense escrupols per fer i desfer el que els passa per la pebrotera i sense color politic, i evidentment super subvencionats econòmicament.
  Gervasi 12/04/2021 6:39 pm
  Despertem-nos, a alguns us fa riure, però aquesta gent encara en mana i governa, car som encara sota sobirania espanyola, per la qual cosa ens cal tenir i prendre més consciència de la nostra fotuda situació política.
  A l'aguait 12/04/2021 11:50 am
  Aquest fulano amb una mascareta amb la bandera de la G.c. i l'ull tapat com els pirates sembla promocionat per a una pel·lícula de riure de Walt-Disney. Quin nivell d'espectacle de cara a la U.E. !!!!
   Paranys 12/04/2021 12:14 pm
   Sí, potser fa riure, però,alhora no oblidem que aquesta mena de gent ens colonitza des de fa més de 300 anys, per la qual cosa més aviat fa plorar que els catalans encara, a hores d'ara, no ens haguem pogut desempallegar del jou espanyol i així esdevenir un estat democràtic en forma de república. Malgrat els paranys espanyols i les dificultats, hem de treballar per aconseguir-ho, som-hi !
  ciutadà 12/04/2021 11:45 am
  Com què, en política no'hi ha un pam de net, és pot creure.
  12
  104
  Respon
   Gavanenc 12/04/2021 12:17 pm
   Hi, hi, ha, ha. Ningú ha dit mai ni escrit que l'inefable Villareco i col·laboradors, siguin polítics. Menys poca-soltades i més anar per feina, ciutadà... del món ?
  Ni un euro 12/04/2021 10:52 am
  Però si son Mortadelo i Filemon, no tenen res que no sapiguem ja.
   Jeroni Munyós 12/04/2021 12:24 pm
   Ens hauria de fer vergonya que aquesta mena de "Mortadel·los", "Filemons" i Tàcitos, ens colonitzin i ens intentin obligar a romandre espanyols com ells voldrien, per mètodes gens democràtics. malgrat que amb sarcasme els polítics espanyol diguin que la seva democràcia és "modèlica", "homologable", "consolidada" i encara "plena".

Nou comentari