Domènech diu que JxCAT "no té clar ni com començar a caminar"

El líder de CatECP diu als independentistes que "ja n'hi ha prou" i els insta a "fer honor a la paraula donada" formant govern
El líder de Catalunya En Comú, Xavier Domènech
El líder de Catalunya En Comú, Xavier Domènech | ACN

El líder de Catalunya en Comú Podem, Xavier Domènech, ha considerat que en la reunió de JxCAT a Brussel·les "es juga el futur del país" i ha lamentat que es faci "amb gent que no té clar ni com començar a caminar". El diputat ha valorat que hi ha una "crisi" dins l'indepenentisme sobre quin projecte tirar endavant i també dins de JxCAT "sobre si fent coses simbòliques de nou vas enlloc". "Jo crec que ni demostres res ni vas enlloc", ha apuntat. Domènech ha recordat que van ser les formacions independentistes les que van prendre la decisió de governar plegades i per això les ha instat a "fer honor de la paraula donada" i formar govern. "Potser ja n'hi ha prou", ha manifestat.


 

El líder de CatECP ha valorat que fins ara JxCAT, ERC i la CUP s'ha mostrat "incapaces de sortir dels debats legitimistes i simbòlics" i ha lamentat que s'hagi arribat a aquesta situació després de gairebé tres mesos. 

Domènech ha explicat que va parlar amb el president del Parlament, Roger Torrent, fa dos dies i que aquest va compartir amb ell que no podien quedar "atrapats" ena questa situació. Ha afegit que el president li va transmetre que la resolució dels recursos presentats per Jordi Sànchez havien de ser "relativament ràpids" i que "alhora es podria donar la situació que es presentés un nou candidat o candidata", tot i no tenir informació directa sobre això. 
El diputat ha lamentat però que primer es va proposar Carles Puigdemont i es va ajornar el seu ple d'investidura a l'espera de que es poguessin garantir els seus drets i una situació similar s'ha repetit amb Jordi Sànchez. "Aquest país està fartíssim de simbolismes que no duen enlloc, necessitem polítiques per a la gent del país", ha declarat.
Comentaris
Bajoan
Caminar on? Vosaltres no pareu de fer voltes i més voltes per no anar enlloc.
Xevi
Sí, i tu tens molt clar Domènech. Treballar per apuntalar l'estat feixista espanyol.
flama
Dons res Domenech presentat tu si tan clar ho tens.
Capità Carxofa
Pebrots com a pinyes. Es queixen del "simbolisme" els que volien que el referèndum fos merament simbòlic i que no volien que s'apliqués la DUI. És a dir no els hi està bé ni el simbolisme ni tirar pel dret. Què ens queda doncs apart de la submissió espanyola? Els Comuns no són sinó el feixisme espanyol pintat de colorins.
No hi ha crisis
el que hi ha es gent com tu quels agrada aixecarse la camisa
Jan
Tu sí ho tens clar. Amb rels espanyolistes. Revoluconari de cartó-pedra. Paradigma del pijo-progre del aixample. Mire si ets curt que encara no t'has donat compte que amb Espanya no es pot anar en lloc. Que sense independència no es poden aplicar polítiques socials. Quan siguis gran t'en donaras compte.
Ja us va estar bé no fer govern a Espanya, baladrejant sobre la calç viva, pensant a fer el sorpasso. Sou uns indesitjables pitjor que els feixistes, aquests van de cara, el vostre partit es ple de tipus i tipes marxistes de dretes que odien tant o més Catalunya que els fatxes, perquè us tornen la imatge de la vertadera lluita i posen al descobert totes les vostres mancances i contradiccions. Adéu fatxes de la esquerra yupi, adoctrinats 40 anys per el País.
Ramon
Arrosseguem unes esquerres que ni gosen suggerir cap on caminarien si manessin. Ja prou que ho sabem, amb quina mena de règims simpatitzen. En queden dos o tres, afortunadament. Però fixeu-vos com no gosen ni dir-ho. De totes maneres, una cosa és que simpatitzin amb aquests horrors i una altra que el sistema que els ha promocionat els consentís res que no es quedés en puta xerrameca progre de façana. Mira la Colau. Si el PSC era la disfressa d'Espanya, la Comuna Pudent és el PSC disfressat.
Anna
Fora cagadubtes Colau Domènech y companya busqueu un bosc i us perdeu
Joan Pere
Mira qui parla, tu ja saps si puges o baixes, ho encara estas contant els vots que et falten per pintar res a Catalunya.
LSO
Este miserable siempre criticando a la víctima y nunca se mete con el verdugo, que asco de gente, estos que van de progres y revolucionarios.
Angelblau
A mes de ser els ximples útils del Pp son una colla de Xarlatants. Fàstic foten aquest de la Comuna Pudenta
Xavier...., has d'aprendre a fer us del wc, que ja ets grandet per dur volquers......
groc
els unics que no teniu RES clar sou vosaltres, nomes feu que nosa, no serviu per a res ... no volen ni aixó ni l'altre ... aneu a fer punyetes
Sisco
Els mesos van passant i els continuen com sempre "TRAÏDORS"
Quin paper tan trist!
Es decepcionant veure aquesta anomenada nova politica suposadament defensora de dret i llibertats de la ciutadania com resten callats devant dels abusos de poder d'un estat autoritari com l'espanyol. Tota la beligerancia que deien tenir s'ha convertit en servitut cap els poderosos i acatament del status quo. Encara no he sentit cap comentari seu sobre la llibertat d'expresió i la modificació del les lleis que la penalitzen, d'acord amb la darrera sentencia del TDHE.
Jim
Quan parlis primer empassat les crispetes de la boca
ona
Fillet meu, on estaries tu sense el pedecat? De què parlaries? En què s’ocuparia la mitja neurona que et treballa?
Ramon
"Nova política"? Nova? Però si són comunistes! "Defensors de les llibertats"! Però si són comunistes!
@Ramon
No son comunistes son OPORTUNISTAS.
LSO
Vuestra revolución de boca, nunca se transforma en acción. Que bien se ve todo desde el sofá comiendo crispetas.

envia el comentari