Domènech creu que amb Rajoy o Rivera "aquesta Constitució no hauria estat possible"

El candidat dels comuns diu que el PP "roba la cartera" al PSOE amb la reforma de la Carta Magna
Xavier Domènech, Teresa Rodríguez, Gerardo Pisarello i Javier Pérez Royo
Xavier Domènech, Teresa Rodríguez, Gerardo Pisarello i Javier Pérez Royo | ACN

El cap de llista de Catalunya En Comú-Podem per al 21-D, Xavier Domènech, ha assegurat aquest dimecres, coincidint amb el 39è aniversari de la Constitució, que la Carta Magna actual "no hauria estat possible" amb dirigents polítics d'ara com Mariano Rajoy o Albert Rivera. Tampoc el "pacte bilateral" per restablir la Generalitat, un pacte que Domènech vol per després de les eleccions, ha assegurat. En aquest sentit, i a l'acte 'Catalunya, motor de canvi', Domènech ha ironitzat amb l'acord que van anunciar els socialistes per reformar la Constitució a mitjans d'octubre: ha assegurat així que els socialistes s'han especialitzat que el PP els "robi sempre la cartera". "I la cara que els ha quedat" a Pedro Sánchez i Miquel Iceta després que Rajoy ho refredés. "És un partit que només serveix perquè li prenguin la cartera", ha insistit Domènech. Per tot plegat, el líder dels comuns, que ha rebut el suport de la líder de Podem Andalusia, Teresa Rodríguez, i del catedràtic de dret constitucional Javier Pérez Royo, ha advertit també que "qui es presenta com els grans salvadors de la Constitució són qui més l'ha rebregat".

Comentaris
Ramon
"Aquesta constitució" nega Catalunya com a nació perquè afirma que l'única nació és Espanya. "Aquesta constitució" nega el dret a decidir que figura que vosaltres, la Comuna Pudent, n'és favorable (tot i que per acabar demanant el NO). "Aquesta constitució" comissiona explícitament l'exèrcit la tasca d'impedir qualsevol intent d'autodeterminació. "Aquesta constitució" ens obliga al castellà i només al castellà. "Aquesta constitució" prohibeix relacions polítiques amb valencians i illencs.
Ramon
El fet que Colono's i FAES -en el supòsit que siguin coses diferents- trobin que aquell text era massa respectuós amb la plurinacionalitat no treu que nosaltres, els catalans, pensen exactament el contrari. Davant aquesta discrepància, vosaltres, la Comuna Pudent, què, defensant ara el que vau batejar com "règim del 78"? Esteu més acabats que el telèfon fix.
ferran
Són uns farsants seguint l’estela del psc-PSOE de fa quaranta anys quan repartien tríptics a favor de l'autodeterminació...Només cal veure com la Colau ha fet marxa enrere en la lluita contra el fastigós turisme per saturació que foragita la gent de la ciutat per cara, i com no tardarem gaire en veure el Pablito besant la sagrada constitució interpretada pels hereus del feixisme.
Clar
El pobre Domenech desgalga. Encara acabara defensant el regim de 78. Que es fusionin d’una vegada amb el PSC, i no intentin enganyar mes els colauites.
Clar
El pobre Domenech desgalga. Encara acabara defensant el regim del 78. Que no intentin enganyar mes els colauites.
Sanç
No hauria estat possible potser per amb la teva voluntat i els teus amics pot anar fent anys i panys.
És clar...
I...?
sant NiColau
Amb aquestes diarrees mentals no sortiríem mai de l'empantano

envia el comentari